Tlamy, držkopády apod. - už jste se někdy vymlátili?

Diskuze o čemkoli.

Příspěvekod apear » 14 kvě 2007, 12:28

Obvzlášť na vodě a klouzavých površích to chce polde mně s citem oběma brzdama najednou....
apear

10+

Reputace: 0
Skútr / moto: Aprilia Leonardo 250 ST

Příspěvekod petrzet » 29 srp 2007, 12:02

Ozivuji tohle tema protoze tu byl dotaz na me co se stalo.
Takze pri predjizdeni S.Favorit me jeho ridic totalne prehlidl a jak sem byl vedle nej zniceho nic odbocil do leva,tim sem do nej z boku prastil do ridicovych dveri,bohuzel to byl takovy blb,ze me jeste tu motorku deset metru tahal zaklinenou pod autem,upozornuji,ze nejel rychleji nez 20km/h no a pak se moto uvolnila a na boku sla po sterku asi jeste dalsich 7metru az se zastavila o stojici auto,no ja sel letmo prez nej a v kotrmelcich sem letel asi deset metru nez sem se zastavil narazem do Fabie rovnez zaparkovane.Mi v celku krom natluceneho ramene,zebra a kostrce nic nebylo,jen podrene zada,protoze samozdrejme jako spravny motorkar mam bundu ale nechal sem ji doma,vzdyt bylo horko a ja jel jen 3 km do vedlejsi vesnice natankovat na vecer at muzu jet do prace,no sem proste idi.....
Honda dopadla tak ze ma urvane predni tlumice,prorazeny a pokrouceny rafek,prorazeny chladic,svody,plasty sou v celku v pohode,popraskane a podrene,staci jen zavarit,ko je akorad blatnik,blinkr a zrdcatko,no oprava asi za 100000,- nicmene ji budu prodavat tak jak je.Jeste se budu zbavovat obleceni co mi zbylo a taky kufru ale to je uz jina rubrika.Na moto koncim definitivne,letos druha nehoda zavinena jinou osobou,nenecham se zabit,mam dve male deti,do tretice by to nemuselo dopadnout dobre.
Naposledy upravil KYBLOS dne 26 bře 2013, 01:17, celkově upraveno 1
Důvod: Úprava neslušných výrazů
A sem zpet u Hondy :D
muj tydlifen: 776626010
petrzet

750+

Příspěvekod xXx » 29 srp 2007, 12:22

Plechovkáři jsou prostě idi.... mam svoje zkušenosti. Přeju rychlý uzdravení
Naposledy upravil KYBLOS dne 26 bře 2013, 09:47, celkově upraveno 1
xXx

100+

Skútr / moto: ratlook vespa clx 150

Příspěvekod Cpujky » 29 srp 2007, 13:22

Jeste ze to tak dopadlo. V autoskole mi rikali, ze pokud jsem na motorce vedle auta,tak musim rychle vypadnout jinak me pry srazi. Presne to co se stalo tobe. Kdyz jedu v aute a prejizdim z pruhu do pruhu,tak kouknu do zrcatek a pro jistotu otocim hlavu a kouknu vedle sebe jestli tam neco neni. Stesti,ze se ti moc toho nestalo a skoda, ze uz s motorkama koncis,ale plne te chapu. Alespon ti tu skodu zaplati pojistovna ne?(jasne ze prachy nenahradi stroj-vetsina z nas k nim mame citovy vztah...)

PS:nikdy jsem nastesti nebyl soucasti nehody (8 let jizdy autem(vzdy v pohode)a 3 roky motorky (parkrat uz malem mertvy)). Jaka byla reakce tech lidi co te srazili (jak na skutru tak na motorce)
Jo jinak jsi mel smulu vzdy na Honde,Yamaha byla v pohode...treba je to znackou :)
Naposledy upravil Cpujky dne 29 srp 2007, 13:25, celkově upraveno 1
Cpujky

500+

Skútr / moto: Honda SilverWing,Honda Jazz 290 ccm a Simson SR 50

Příspěvekod petrzet » 29 srp 2007, 14:21

to Cpujky:Taky sem uz uvazoval ze je mi honda osudna,navic to byla laska na prvni pohled,sice 35000km ale jako nova,kdo ji videl jen mlsal a tise zavidel,je ji skoda :(
petrzet

750+

Příspěvekod roman.mara » 29 srp 2007, 14:41

je to škoda, ale úplně Tě chápu

zdraví a rodina je přednější, tohle by si měli přečíst Ti, co o nás pořád píšou jako
o dárcích orgánů a pirátech silnice ........ ať se podívaj, kdo Ty nehody zavinil a
kolik z nás muselo řešit zbytečnou krizovou situaci, kvůli někomu, kdo nás přehlídne

přeju Ti hodně štěstí a určitě tu s náma na foru zůstaň
Honda CB SevenFifty

členem Scooter clubu KMK telefon: 724775546
roman.mara

750+

Skútr / moto: Honda CB SevenFifty
Tuning / úpravy: dva super laďáčky

Příspěvekod petrzet » 29 srp 2007, 17:00

Jo na foru urcite tustanu,mozna se dam do spravovani skutru,co se tyce svarovani plastu a mozna i nejake lakovani,jeste se uvidi jak na tom budu s casem,hold je to trochu i konicek a mrzi me ze jdu od motorek pryc jako ridic,snad zustanu aspon jako opravar.
petrzet

750+

Příspěvekod petridas » 29 srp 2007, 18:05

verim ze ti to neda!!! pres zimu si vsechno rozmyslis, a na jaro si tu z novym jeste silnejsim strojem !!! jestli hondou nebo necim jinym to uz si rozmyslis :D
APRILIA LEONARDO 150 a APRILIA ATLANTIK 500 a nakitovanej punta CAGIVA MITO 125. vice info na http://petridas.webnode.cz nova sluzba : odvezu cokoli kamkoli motku ,skrin nebo az 7 lidi piste volejte
petridas

1500+

Reputace: 1
Skútr / moto: punťa 125 , aprilia atlantic 500

Příspěvekod Cpujky » 29 srp 2007, 19:45

[quote=petridas]verim ze ti to neda!!! pres zimu si vsechno rozmyslis, a na jaro si tu z novym jeste silnejsim strojem !!! jestli hondou nebo necim jinym to uz si rozmyslis :D[/quote]
Taky si myslim...na jare uvidis nejaky pekny stroj a neodolas. A zase do toho spadnes jako my ostatni :)

KDyz tak s ekoukni na todle. Je to taky honda a kdyz tim trefis Favorita,tak na tom budes lepe nez ten Fabos :) Jasne ze mam na mysli tu verzi s airbagem :D
Cpujky

500+

Příspěvekod petridas » 29 srp 2007, 20:29

cpujky : to si trefil hrebicek na hlavicku :D presne stroj jaky peta potrebuje ! silny velky spolehlivy proste mazel od pohledu :p
APRILIA LEONARDO 150 a APRILIA ATLANTIK 500 a nakitovanej punta CAGIVA MITO 125. vice info na http://petridas.webnode.cz nova sluzba : odvezu cokoli kamkoli motku ,skrin nebo az 7 lidi piste volejte
petridas

1500+

Reputace: 1
Skútr / moto: punťa 125 , aprilia atlantic 500

Příspěvekod maras » 29 srp 2007, 21:14

no smůla honda byla pěkná no :(
maras

10+

Skútr / moto: Yuki 50 Rally a Yamaha DT 125 R

Příspěvekod VVLLKK » 29 srp 2007, 22:32

tak to je opravdu smůla ani sis ji poradne neuzil a uz je znicena. je to buhezel smula ale je to tak. Honda ti asi prinasi smulu (jen doufam ze ta smula nezustala na pantheonu).
[font=arial]Motorkář ježděním žije a jeho stroj je jeho nejlepší kamarád!![/font]
VVLLKK

250+

Skútr / moto: Honda Pantheon 125 2T a Yuki Rally 50

Příspěvekod Cpujky » 30 srp 2007, 15:57

Tak a uz me to potkalo i me. Teda ne primo drztkopad,ale uz jsem mel kontakt auta se skutrem!!!
NAstinim situaci...je vyjezd od pumpy na cestu...tak ja jedu po ceste a od pumpy (trosku slozitejsi) vyjizdel nejaky trouba v Mondeu. Jak jsem se priblizoval, tak jsem si rekl, ze zastavi..jenze on ne...zacal zrychlovat a vjizdel do meho pruhu (ten pripoj byl kolmy k ceste)Tak jsem znejistel ale pokracoval v jizde! Jak zacal prejizdet protismer a vjizdel do meho pruhu,tak jsem na nej zacal tropubit a zahybal jsem ke krajnici a pridal jsem tomu plny plyn at se odtamtud dostanu. Cele to trvalo minimalne 1 sekundu a on se celou dobu dival na druhou stranu (vubec se nepodival do smeru kam zataci!)Tak do me drcnul,ale nastesti se skutru ani me nic nestalo.Po tom drcnuti se otocil a videl ze byl ve me, tak zastavil. Za mnou jelojeste auto a to tak tak zastavilo.Nejsem agresivni clovek,ale ted zpetne uvazuju, ze jsem mu mel neco udelat!!!To je des...jeste nikdy do me nevrazil!!!To me dokaze nas.....by me normalne srazil a prejel nez by si toho vsimnul.Asi si udelam drzak na bejzbolku a kdyz se to stane priste, tak to auto zdemoluju. Jak jsem dojel,tak jsem byl cely dotrepany....fakt to nikomu nepreju.Hlavne ze nic nestalo,ale fakt uz moc nechybelo.
Lidi, davejte desny bacha na ty plechovky...oni fakt asi ridi upolne hovada.Takze kdyz jedete po hlavni,tak stejne jedte jako po vedlejsi at vas nekdo nesunda...Jo a BACHA NA SLEPY UHEL (nejezdete vedle aut ale za nebo pred nimi)!!!!
Naposledy upravil KYBLOS dne 24 bře 2013, 00:48, celkově upraveno 1
Cpujky

500+

Příspěvekod Vamos » 30 srp 2007, 17:25

Na motorce hold musíš přemýšlet i za ostatní a někdy ani to nepomůže. Mě se kupříkladu stalo to, že jsem jel v Ostravě u Futura po cestě dva pruhy tam dvojitá plná čára a dva pruhy zpět. Jel jsem rychlostí cca 30-40km/h. V pravém pruhu stála stříbrná Oktávka Taxi. Již z dálky jsem viděl že se nijak nepohybuje nikdo nevystupuje, a proto jsem přejel do levého pruhu. Když jsem jí skoro předjížděl ten i...t se najednou předemnou rozjel a otočil přes dvě plné čáry do protisměru a já to málem přímo napakoval do řidičových dveří. V tu chvíli jsem velmi ocenil CBS (centrální brzdový systém) ale budu ještě raději, když ho už nikdy nebudu potřebovat. Prostě taxikář se nepodíval do zpětného zrcátka a jak jsem ho viděl ani mu to nějak nevadilo. Některé situace se prostě předvídat nedají.
Vamos

50+

Skútr / moto: Honda Dylan 125 Kufr GIWI

Příspěvekod petrzet » 30 srp 2007, 21:58

Tak presne kvuli tomuhle sem lehnul,proste se k........... nedivaji vedle sebe ani do zrdcatek,bejsbolku na ne,parchanty,staci jak mu urazis zrdcatko,ani nemuze byt nasrany protoze ho stejne nepotrebuje :mad:
Naposledy upravil KYBLOS dne 23 bře 2013, 19:50, celkově upraveno 1
petrzet

750+

PředchozíDalší

Zpět na Volná diskuze

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení