Tlamy, držkopády apod. - už jste se někdy vymlátili?

Diskuze o čemkoli.

Příspěvekod R1 Max » 12 čer 2008, 10:07

Taky tedy něco přidám.
Jel jsem asi před měsícem po ránu do práce a vjel na kruhový objezd v Dražkovicích u Pardubic.Najednou se z prava přiřítila nějaká ženská v plechovce a hurá na kruháč.Že tam jsem zrovna já a měla by mi dát přednost ji vůbec nezajímalo.Takže,aby mě nesrazila, ještě trochu jsem lea naklonil...no a už to bylo.Přední kolo to neuneslo, smyk a ležel jsem.Mně se nic nestalo,leo lehce odřený plasty.A ta divoženka v plechovce ani nezastavila a jela dál.Jelikož jsem byl vzteky bez sebe, nezapamatoval jsem si značku a ani typ auta.Jen ten ksicht tý ženský vidím dodnes dobře.
Když jezdit, tak srdcem; když řídit, tak s rozumem. Obojí naráz se nevylučuje.

číslíčko na Maxe: 732 549 204
R1 Max

1000+

Reputace: 12
Skútr / moto: Aprilia 150 Leonardo

Příspěvekod Kiwi » 01 črc 2008, 14:07

tak to potkalo i mě :thinking: tak trapnou tlamu na motorce jsem ještě nehodil...odbočuju doprava,jedu pomalu, uhýbám plechovce v protisměru,která objíždí zaparkovaný plechovky a už jsem ležel,podjelo mi přední kolo asi. scoot nic,jen kousíček laku, horší se mnou. napálil jsem loktem plnou váhou o asfalt, loket naštěstí zachránil protektor bundy, bohužel jsem si ale úplně vykloubil rameno. bolest jak prase, než dojela záchranka,než to zrentgenovali, tak uběhla 1hodina 10min. myslel jsem, že se pos....pak mi to nahodili a zafixovali,takže jsem tak dva měsíce mimo. jinak ten plechokář pokračoval v jízdě a nechal mě tam válet se po zemi. (za tu tlamu ale nemohl) scoota mi pomohli zvednout kolemjdoucí kluci. z toho plyne ponaučení, že člověk nemá jezdit nikdy pomalu, pak se stane taková srada.. :cyclops: rozhodně mi bunda zachránila ruku.
Naposledy upravil Kiwi dne 01 črc 2008, 14:30, celkově upraveno 1
.....sovy nejsou, čím se zdají být.....

jsem momentálně ve skupině "untermensch" ......tzn bez scoota....
Kiwi

1500+

Reputace: 0
Skútr / moto: v prenatálním stadiu :-(

Příspěvekod R1 Max » 01 črc 2008, 14:55

No....rozhodně jsem dopad lépe.A tobě to vůbec na léto nezávidím.Tak ať jsi brzy v cajku.To ti přeje Max z větrné hůrky. ;)
Když jezdit, tak srdcem; když řídit, tak s rozumem. Obojí naráz se nevylučuje.

číslíčko na Maxe: 732 549 204
R1 Max

1000+

Reputace: 12
Skútr / moto: Aprilia 150 Leonardo

Příspěvekod Daelimek » 01 črc 2008, 15:59

[quote=Kiwi]tak to potkalo i mě :thinking: tak trapnou tlamu na motorce jsem ještě nehodil...odbočuju doprava,jedu pomalu, uhýbám plechovce v protisměru,která objíždí zaparkovaný plechovky a už jsem ležel,podjelo mi přední kolo asi. scoot nic,jen kousíček laku, horší se mnou. napálil jsem loktem plnou váhou o asfalt, loket naštěstí zachránil protektor bundy, bohužel jsem si ale úplně vykloubil rameno. bolest jak prase, než dojela záchranka,než to zrentgenovali, tak uběhla 1hodina 10min. myslel jsem, že se pos....pak mi to nahodili a zafixovali,takže jsem tak dva měsíce mimo. jinak ten plechokář pokračoval v jízdě a nechal mě tam válet se po zemi. (za tu tlamu ale nemohl) scoota mi pomohli zvednout kolemjdoucí kluci. z toho plyne ponaučení, že člověk nemá jezdit nikdy pomalu, pak se stane taková srada.. :cyclops: rozhodně mi bunda zachránila ruku.
[/quote]

Téda, tak aspoň že to dopadlo tak jak dopadlo. Jinak já za celých 5 let co jezdím (vystřídány 4 skútry) jsem ani jednou nespadl, asi je to tím, že dokážu hodně předvídat a přece jen, jakožto dřívější vášnivý cyklista více chápu fyziku..nejhorší jsou plechovkáři co jezdí 20 let v plechovce a pak sednou na motorku, nebo skútr. Osobně si myslím, že někdy mě příjde horší ovládání skútru jak klasické motorky s velkými koly, ale je to jen můj pocit..hlavně ať se ti to dobře zhojí..
Daelimek

500+

Skútr / moto: Vybírá se..v merku mám PCX :)

Příspěvekod Kiwi » 01 črc 2008, 16:13

[quote=Daelimek][quote=Kiwi]tak to potkalo i mě :thinking: tak trapnou tlamu na motorce jsem ještě nehodil...odbočuju doprava,jedu pomalu, uhýbám plechovce v protisměru,která objíždí zaparkovaný plechovky a už jsem ležel,podjelo mi přední kolo asi. scoot nic,jen kousíček laku, horší se mnou. napálil jsem loktem plnou váhou o asfalt, loket naštěstí zachránil protektor bundy, bohužel jsem si ale úplně vykloubil rameno. bolest jak prase, než dojela záchranka,než to zrentgenovali, tak uběhla 1hodina 10min. myslel jsem, že se pos....pak mi to nahodili a zafixovali,takže jsem tak dva měsíce mimo. jinak ten plechokář pokračoval v jízdě a nechal mě tam válet se po zemi. (za tu tlamu ale nemohl) scoota mi pomohli zvednout kolemjdoucí kluci. z toho plyne ponaučení, že člověk nemá jezdit nikdy pomalu, pak se stane taková srada.. :cyclops: rozhodně mi bunda zachránila ruku.
[/quote]

Téda, tak aspoň že to dopadlo tak jak dopadlo. Jinak já za celých 5 let co jezdím (vystřídány 4 skútry) jsem ani jednou nespadl, asi je to tím, že dokážu hodně předvídat a přece jen, jakožto dřívější vášnivý cyklista více chápu fyziku..nejhorší jsou plechovkáři co jezdí 20 let v plechovce a pak sednou na motorku, nebo skútr. Osobně si myslím, že někdy mě příjde horší ovládání skútru jak klasické motorky s velkými koly, ale je to jen můj pocit..hlavně ať se ti to dobře zhojí..[/quote]

já jezdím od 16. pokud jsi ještě nehodil tlamu, jezdíš pod svý možnosti :rolleyes: no dnes jsem nikam hranice neposouval, posunul jsem rameno :cyclops:

Kiwi

1500+

Příspěvekod kraken.99 » 01 črc 2008, 17:28

kiwi z toho si nic nedělej když jsem jel v sobotu z moravy chtěl jsem zastavit u silnice na takový cestičce a jak jsem dobrždoval už majda ležela tedy ne naštěstí úplně ale ten spodní plast odřený je každopádně rameno mám v pořádku jen mě trochu bolí noha ale u mně už se to ztratí :D
tel.777 55 22 12 email:kraken.99@seznam.cz skype:kraken.99
kraken.99

2500+

Skútr / moto: Suzuki Burgman 650exe 08

Příspěvekod kraken.99 » 01 črc 2008, 17:31

jo a jinak samo přeju brzké uzdravení
tel.777 55 22 12 email:kraken.99@seznam.cz skype:kraken.99
kraken.99

2500+

Skútr / moto: Suzuki Burgman 650exe 08

Příspěvekod Gullwing » 01 črc 2008, 17:59

uff já se už fakt začnu bát. Akorát si chci koupit novýho skúta. Doma se mnou nemluví ani klika od dveří. Furt mám ty dráty a teď ty Kiwi ještě tohle,... To už se fakt na to mám radši vydlábnout? Jinak naše zdravotnictví přežije jen silnej jedinec. Když mě přivezli do Motola stou utrženou klíční kostí, tak mě poslali domu, že nemaj místo. Tři dny jsem byl doma a teprve pak se uráčili mi to zdrátovat. Dovedete si představit, že mi to vcelku bolelo. To ani nemluvím o dalších částech těla. Žral jsem nějaký prášky a skoro nic si nepamatuju, jen že jsem viděl dvojmo. Brufen to asi nebyl :-) Jo a po tý operaci mě za dva dny vykopli. To jsem ještě nemoh ani vstát s postele, takže mě odtáhla manželka,...
Jinak bunda určitě velký plus. Nemít jí tak fakt nevím. Kiwi já myslím, že to vyhozený rameno tě na tak dlouho neodstaví. Jestli jsou vazy v poho tak do měsíce jezdíš. Držím palce :-)
Gullwing

1500+

Skútr / moto: Suzuki B400 K8

Příspěvekod Mefisto » 01 črc 2008, 18:30

Tak at ses KIWI brzo fit
Hyosung SF50 Prima / YAMAHA RACING: variator: HEBO Next Generation, vyfuk: Tecnigas Next R
FJS 600 Silver Wing / new spigle a tourist plexi(urizly) a .............
CBF 1000
Mefisto

1000+

Příspěvekod Cpujky » 01 črc 2008, 18:41

I pad v male rychlosti muze byt velmi neprijemny. Preji hodne rychle uzdraveni a radeji jezdeme vsichni pod svymi moznostmi (a ne na hrane), prece jen skutr je o pohodce...
Cpujky

500+

Skútr / moto: Honda SilverWing,Honda Jazz 290 ccm a Simson SR 50

Příspěvekod venca » 01 črc 2008, 20:34

Kiwi ,dej se brzo do kupy ;)
tel.720388448,kutil.venca@seznam.cz,vysílačka -alinco DJ-S45
venca

250+

Skútr / moto: -Malaguti Madison250prodaná,honda deauville650

Příspěvekod Kiwi » 01 črc 2008, 22:14

dík moc všem za morální podporu :) ještě bych sem mohl hodit číslo účtu....... ;)

Kiwi

1500+

Příspěvekod Marios » 01 črc 2008, 22:16

Kiwi no nic tě budeme muset vozit jako batůžek no :-))))
Člen Scooter Clubu NM
Marios

1500+

Skútr / moto: YAMAHA T MAX
Tuning / úpravy: Vše Origginál

Příspěvekod slapky » 01 črc 2008, 23:04

Kiwi,je mi to líto,ale jsi silný jedinec,který se na kola postaví zase tak rychle,že by to mnozí,kteří tě neznají,nepředpokládali ;) :rolleyes:!
Nehleď stále jen dopředu!
Ohlédni se někdy také vzad,...

mobil: 608 423 077
slapky

1500+

Reputace: 31
Skútr / moto: Yamaha majesty 250 + Suzuki Burgman AN 650

Příspěvekod TheWitch » 01 črc 2008, 23:35

Himbajs, zjišťuju, že jsem tady zapomněl morálně i psychicky podpořit mého skvělého čaroděje dobroděje!! KIWE DRŽ SE!!! JSME S TEBOU!!!! ;)
http://www.thewitch.estranky.cz/ mluvící kost: 773 101 957
TheWitch

1000+

Reputace: 1
Skútr / moto: KačenkaIII. (Yamaha Majesty 250:)

PředchozíDalší

Zpět na Volná diskuze

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek