od Kiwi » 01 črc 2008, 16:13
[quote=Daelimek][quote=Kiwi]tak to potkalo i mě :thinking: tak trapnou tlamu na motorce jsem ještě nehodil...odbočuju doprava,jedu pomalu, uhýbám plechovce v protisměru,která objíždí zaparkovaný plechovky a už jsem ležel,podjelo mi přední kolo asi. scoot nic,jen kousíček laku, horší se mnou. napálil jsem loktem plnou váhou o asfalt, loket naštěstí zachránil protektor bundy, bohužel jsem si ale úplně vykloubil rameno. bolest jak prase, než dojela záchranka,než to zrentgenovali, tak uběhla 1hodina 10min. myslel jsem, že se pos....pak mi to nahodili a zafixovali,takže jsem tak dva měsíce mimo. jinak ten plechokář pokračoval v jízdě a nechal mě tam válet se po zemi. (za tu tlamu ale nemohl) scoota mi pomohli zvednout kolemjdoucí kluci. z toho plyne ponaučení, že člověk nemá jezdit nikdy pomalu, pak se stane taková srada.. :cyclops: rozhodně mi bunda zachránila ruku.
[/quote]
Téda, tak aspoň že to dopadlo tak jak dopadlo. Jinak já za celých 5 let co jezdím (vystřídány 4 skútry) jsem ani jednou nespadl, asi je to tím, že dokážu hodně předvídat a přece jen, jakožto dřívější vášnivý cyklista více chápu fyziku..nejhorší jsou plechovkáři co jezdí 20 let v plechovce a pak sednou na motorku, nebo skútr. Osobně si myslím, že někdy mě příjde horší ovládání skútru jak klasické motorky s velkými koly, ale je to jen můj pocit..hlavně ať se ti to dobře zhojí..[/quote]
já jezdím od 16. pokud jsi ještě nehodil tlamu, jezdíš pod svý možnosti :rolleyes: no dnes jsem nikam hranice neposouval, posunul jsem rameno :cyclops:
.....sovy nejsou, čím se zdají být.....
jsem momentálně ve skupině "untermensch" ......tzn bez scoota....