[quote=Gullwing]tak jsem se na pár dní odmlčel. A bohužel můj další příspěvek je sem. V pondělí odpoledne jsem to rozsekal ve Strahovskym tunelu. Při přejíždění z pruhu do pruhu tam byla nějaká voda nebo co a ta dělící dilatace mě chytla za zadní kolo. Začal jsem jít do smyku. Začal jsem to rovnat ale jak se kolo pustilo šel jsem do smyku na druhou stranu.Už jsem věděl, že jsem v hajzlu. Nějakejch 80km na tacháči a víš že za zlomek vteřiny půjdeš - hnus. To zadní kolo se chytlo ale už jsem byl natolik bokem, že mě to vystřelilo šikmo přes. Pak už si toho moc nepamatuju. Vím jen, že někdo říkal ať se mnou nehejbou a pak že přijela sanitka. Motorka ležela asi 30m ode mě (tedy já cestoval o těch 30m dál) a pořád svítila,.... Teď mě pustili z Traumatologie. Urvala se mi klíční kost, tak mě to operovali a dali tam nějaký dráty. Jinak různě odřenej a dobitej na celý levý straně. Ale fakt jsem dopad docela dobře. Sedřenej celkem minimálně. Myslím, že za to může beton, který je tam místo asfaltu,.. Bundu jsem měl motorkářskou a je trochu sedřená. Asi mě dost ochránila. Jinak helma boty, kalhoty všechno dodrbaný.
Motorku už mám doma a opět žádná hrůza. Je jen z jedný strany odřená a pár věcí jako blinkr, zrcátko urvaný, jinak plasty nejsou popraskaný. Jen boční stupačka je prodřená skrz.
Mám tedy na nějakej ten měsíc po ježdění
Žádný Krkonoše, žádná šnůra, žádný moře,..
Dráty tam budu mít pár měsíců,...Ale ono stejně Taliáni dřív ty nový díly nepošlou,..
No ale mohlo to dopadnout hůř, ne?[/quote]
Kurec, Gullwi!! Ještě, že to dopadlo relativně dobře!! Žiješ, všechno ostatní je podřadný!!