od TheWitch » 21 úno 2008, 19:43
Tak jsem doufal, že do této rubriky nebudu mít už nikdy co napsat, ale dnes přišel den, kdy jsem lehl i já... Ba co víc, já dokonce letěl!!
Po dalších dvou hodinách vztekání se nad polofunkčním karburátorem povedlo se mi zásadně přiblížit vytouženému "šlape jako hodinky"!! Jsa rozradostněn, neřkuli přímo euforicky šťastnen, že to funguje a následně, po dvojím objetí baráku, ohromen brutálním zátahem Kačenky, hodil jsem přes nepřišroubovanou nádrž hadru a vydal se prohnat Kačenku dozadu za baráky na vyasfaltovanou polní cestu. Chvíli jsem lítal tam a zpátky, opájeje se Kačenčinou chutí do života a když to po čtvrthodince už povážlivě přestávalo v nádrži šplouchat, obrátil jsem se raději k domovu.
Vjel jsem na ulici, protáhl se esíčkem kolem hřiště a netuše nic zlého jsem řádně zabral za plyn... Ani ve snu by mě nenapadlo čekat nějakou katastrofu téměř na rovince, byť na mírně vlhkém asfaltu. Kačenka zaržála a místo kýženého "kopnutí do zad", zahrabala a hodila prdelí do strany. Okamžitě jsem instinktivně ubral plyn a začal vystrkovat nohu, ale zadní kolo, toho času provádějící úhybný manévr, se opět poctivě zakouslo do asfaltu a já najednou zjistil, že už nejsem pánem směru svého pohybu. Proletěl jsem živým plotem aniž jsem ho stihnul rozhrnout, plavmo přistál na zahrádce malebného rodinnéno domku a ještě než jsem stihl vyplivnout drn anglického trávníku, přistála mi na zádech nepřišroubovaná nádrž i s hadrem, na kterém jsem ovšem tou dobou už neseděl...
Když už jsem se začal zvedat a počítat končetiny, zjistil jsem, že na zápraží stojí důchodkyně, která byla celého incidentu svědkem a na jejímž pozemku jsem patrně přistál. Bodrá stařenka ovšem ani nehnula brvou a s ledovým klidem se mě pouze zeptala: "Není Ti na tom zima, mladíku??" Otřesen nenadálým vývojem situace, ledovým klidem stařenky a se slzou v oku od herdy do zad, rychle jsem zamumlal všeříkající "pardon", sebral nádrž a vrátil se na silnici, kde už na mě čekala Kačenka, ležérně opřená o rantl a dokonce drze bublající a přežvykující zbytky benzínu v karbecu jako vzpurnej kůň!! Ani nechcípla, svině!!
...a po nasazení a zapojení nádrže se krásně plynule a hladce rozjela a dovezla mě až domů...
Nutno ještě dodat, že jsem celej a zdravej a doufám, že to je jedinej a poslední příspěvek sem...
Tečka...