8steve: to myslíš vážně ?
Je přece naprosto normální když jedu omrknout stroj a mám o něj zájem, mám sebou i prachy na něj. Chceš se svézt ? Stroj prodávám 40tKč ! Nemáš, sorry nebude zkušebka. Jistě, záleží na okolnostech. Ochota, důvěryhodnost, atd., a to oboustranně. K čemu mi bude záloha 50% když na stroji chlap odjede a už se nevrátí ? K čemu bude když to položí, zruší a já to za 20tKč neopravím ? A žádnej kus papíru bez notářskýho ověření na tom nic nezmění..
Za mě, zcela neznámému člověku umožnit zkušebku pouze po zaplacení celé částky. Pak ať si jede kam chce. Zajít na Policii, nahlásit, odhlásit, je pak už to nejmenší, ale přijít o prachy i stroj, navíc dobrovolně ? Sorry, neprovozuji charitu
Na druhou stranu i já mám s nákupem i prodejem zkušenosti a vždy byly výhradně kladné, s kávou či jiným občerstvením a přátelským poklábosením, a to ať už to bylo na privátní úrovni občan / občan nebo firemní občan / obchod. Fakt jde o to jestli člověk narazí na vyčůránka nebo normálního člověka.
Standa Mlejnek, t.: 604 787 309,
mlejneks@atlas.czŽiví mě toto:
http://www.fitham.czHeslo: pořád se učím !
Ex: Piaggio X9 250, FJS600SW, Honda SH300i, Suzuki Burgman AN650 K9, NC750X, Vision 110(2014), NSSForza 300, CB125F, ...