Diskuze o čemkoli.
Odeslat odpověď

Tenkrát v autoškole

02 črc 2009, 22:08

Dobrý den docela mě zajímá kdy, jak, proč, za kolik, a skym jste si udělali řidičák ? a na čem jste v autoškole jezdili ? a kolik vás tenkrát ridičák stál ?

Re: Tenkrát v autoškole

02 črc 2009, 22:13

Papíry (A1) jsem si dělal asi před rokem. Na doporučení jsem šel do Autoškoly Jan Nekovář ve Vysočanech. Nekovář je pravda trochu kruťas, ale zase mě toho hodně naučil. Hlavně co se týče bezpečný jízdy - předvídat atd. Jezdil jsem jenom jízdy a zkoušky jsem udělal na první pokus.
Takže paráda :lol:

02 črc 2009, 23:59

Pred 6ti lety jsem si udelal A1, u Stibora v Ostrave-Porube, muzu jen doporucit. Udelal jsem si ho, protoze jsem mel dostat skutrika.. a dobre ze tak. Cenu uz fakt nevim, snad kolem 2800 kč.
Pred 5ti lety B u Marencaku, fakt jen samá chvála, super. No do auta jsem sednul okamzite, jak to bylo mozne : ), tak to byl duvod ridicaku. Moc sem ho chtel.

03 črc 2009, 02:50

Já si nemůžu zaboha vzpomenout, kolik mě stál v roce 1973 řidičák na pincka a pak v r.1976 na motorku a zároveň na auto. Jen vím, že to bylo na Jawě 250 panelce v autoškole na Sládkové. Dnes už tam asi ani není. :P

03 črc 2009, 06:44

Mojda píše:Já si nemůžu zaboha vzpomenout, kolik mě stál v roce 1973 řidičák na pincka a pak v r.1976 na motorku a zároveň na auto. Jen vím, že to bylo na Jawě 250 panelce v autoškole na Sládkové. Dnes už tam asi ani není. :P

Ono těch věcí, naco si nebudeš moc vzpomenout bude asi víc, co veteráne? :mrgreen: :shock: :mrgreen:

03 črc 2009, 07:40

Já dělal na pincka v 1990 a stál mě 130 kč,jízdy si pamatuju jako dnes,Jawa pionýr 21,startoval pouze na žduch,rychlosti vypadávali výfuk jako ceďák,jízdy jsme dělali kolem rybníka,bylo to prostě super,je na co vzpomínat,B jsem dělal tuším před 10 lety a cena byla okolo 5 000. :roll: :roll:

03 črc 2009, 08:21

Tak já dělal papíry na třikrát, tedy vždy na poprvé :mrgreen:
V roce 1985 (asi) na pincka v Trutnově. To se jezdilo na dopravním hřišti, každý sám, bez helem a tři motorky najednou. Dokonce tam už měli i Simsona a to byl tenkrát docela nářez a každý chtěl jezdit na něm.
V roce 1987 Béčko v Praze. Bylo to v lednu a v únoru, v Praze strašnýho sněhu, ale byla to sranda. Už ani nevím kde to přesně bylo, jenom si pamatuju, že jsem jezdil metrem na Budějovickou a pak kousek autobusem, nebo taky pěšky.
V roce 1999 Áčko v Mladé Boleslavi. Byl podzim a trochu jsem na to spěchal. Bylo ještě před tím, že rozdělili skupiny na A1 a tak. Chtěl jsem to mít všechno najednou.

Proč jsem papíry dělal? No protože se mi motorky vždycky líbily a ten požitek z jízdy ničím nenahradíš. :D :D :D
No a auto? To je takový praktický ... :lol: :roll: :lol:

03 črc 2009, 11:24

Jsem si dělal A+B v roce 1996 v Brně na Václavské u Navrátila, myslím že to ještě funguje, cena za oboje byla tenkrát pro studenty 4999,-
Na moto jsem jel asi 3x někde v krpoli u garáží na Jawě 350, děsný šrot jakmile jsem to trochu vytočil tak v tom něco děsně mlátilo, na závěrečné jízdy po mě chtěli abych se rozjel, ujel 50metrů, zastavil a vyřadil, to bylo vše.
S autem jsem si zajezdil už trochu líp...

03 črc 2009, 14:21

tak já si dělal "béčko" před třemi lety u Disku v ÚL, šlo tam dost kámošů, tak proč ne, jezdili sme fabiema a lidi co tam dělaj sou fakt v pohodě, proto sem rozhod dělat Ao tam, kolik mě stálo auto nevim, motorka 4800 plus 700 za závěrečky, který sem dělal mimochodem dneska :), jezdil sem na Suzuki GS 500 (ještě nějaký písmenko tam bylo), která byla seškrcená na těch 25kW

03 črc 2009, 16:12

kaaduh píše:... motorka 4800 plus 700 za závěrečky, který sem dělal mimochodem dneska :), jezdil sem na Suzuki GS 500 (ještě nějaký písmenko tam bylo), která byla seškrcená na těch 25kW

Tak to moc gratuluju!Já se taky rozhoduju,že si udělám na jaře papíry i na motorku,ale mám strach z technické.I když mě každý přesvědčuje,že jako holka nebudu mít problém.
Tak snad se za necelý rok taky pochlubím... :roll:

03 črc 2009, 16:23

Papíry na pincka jsem dělal v roce 1965.Bylo to formou školení a pak závěrečného pohovoru s učitelem autoškoly a esenbákem u nás na Lánech v té době okresu Rakovník.Jízdy žádné nebyly, protože na vesnici v té době uměl jezdit každý kluk a jeho sestra.Řidičák na auto a motorku jsem dělal najednou ale to již byly testy.Autoškola byla na Kladně a jízdy při zkouškách dělali jen někteří vybraní instruktorem a to jen po dvoře autoškoly.Řidičák jsme dostali všichni kteří udělali testy. Kladno bylo v tento srpnový den 1968 plné tanků a bojových vozidel.Začínající okupace nám nedovolila jet do města na jízdy což bylo oproti ostatnímu co nás čekalo jen úsměvná epizoda.

03 črc 2009, 16:28

no papíry jsem dela pred mesicem a pul v novem meste na metuji u Pohla za 3900,- na yamaze TW docela pohoda a zaverecky probehly taky v klidku

03 črc 2009, 17:25

Papíry na auto v roce 1996 (5000,-Kč) a na motorku bez omezení teprve nedávno (před měsícem za 7000,-Kč) :lol: Takže na mašině nabírám zkušenosti, ale kámoši co jezdí na motorkách celý život mě zaškolují. :twisted:
Teď si chci ještě udělat C s profesákem, od října bude stát profesák cca 40000,-Kč. :idea:

03 črc 2009, 17:45

[quote="starpor"]Papíry na pincka jsem dělal v roce 1965.Bylo to formou školení ........ atd.

A pak že jsem veterán !!! Pchch. Mladík jsem ........ no, skoro. :P Mnoho mladíků je o dost starších jak na těle, tak hlavně na duchu !!! Nebo se snad mýlím ??? :shock:

03 črc 2009, 17:47

Mojdo nejsi veterán! Jsi správně střelenej mlaďoch!!! :twisted: :lol:
Odeslat odpověď