od amaize » 07 kvě 2014, 15:23
tak bych zde chtěl všechny informovat, že Havířovský Globus zahájil motorkářskou sezónu, ano pánové obudili se po roce a půl co benzínka stojí a zablokovali mi stojan - poprvé za celou dobu, a to sem jen stačil sundat rukavice a otevřít nádž a už byla u mne pokladní, že si mám sundat přilbu, byla velice slušná, že to má na příkaz vedení, že jim motorkáři odjíždějí,no musel by buď přerazit závoru,nebo to otočit, no tak jsem ji ani neděkoval jen, že nic sundávat nebudu a u nich už nekoupím ani kapku, zavřel nádrž, oblékl rukavice, nasedl, nastartoval a zajel o 400 metrů na OMV nabral kvalitněnjší benzínek a bez sundávání přilby až na prodejnu a bez problémů
takže pokud se Vám přilba sundávat nechce, nezajíždějte zbytečně k havířovskému Globusu
zase jedna ukázka jak jde vy***ávat z vlastními pracovníky v Globusu Havířov, vedení vydá přkaz a ona musí pokaždé uzavřít kasu, vylést ven a zamknout a kdo čeká na placení má holt smůlu,až se domluví nebo nedomluví z *nějakým* motorkářem pak se vrátí a to vše pro dobro zákazníka
mopedy Stadion 11 a 22,Mustang 23,babeta 210,Simson S53...ale stále vzpomínám
05-12/2012 Lifan S-RAY 50 2T 1770 km,Yamaha X_MAX 125 09/12-04/2014 9100km
S blbcem se nikdy nepři - někdo by si mohl všimnout, že mezi Vámi není rozdíl