Strach

Diskuze o čemkoli.

Re: Strach

Příspěvekod KYBLOS » 27 bře 2010, 08:02

banjo: tak hlavně, že si se z toho dostal a si opět v sedle. :shock: Olej je svinstvo, taky se mi to stalo, tedy ještě na Atlantisu ve městě, že mi podjelo zadní kolo na oleji. Naštěstí to nebyla veliká skvrna, takže sem do ní vjel celkem rychle a rychle sem byl zase z ní venku, takže mi zadní kolo popojelo do strany cca 30 - 40cm a pak se už chytlo suchýho asfaltu. Nespadl sem tedy naštěstí, ale ten pocit, no hnus. Prdelní svaly boleli i druhý den z toho jak byly sevřený :roll:
Minulost: Derbi Atlantis - naj. 38000km, Piaggio X9 500 - naj. 50186 km
KYBLOS

Moderátor

Reputace: 14
Skútr / moto: Honda CBF 500
Tuning / úpravy: Kufr, boční brašny, tankvak, držák mobilu, alarm, padáky, vyhřívané gripy Oxford, Ultraseal

Příspěvekod R1 Max » 29 bře 2010, 07:32

Jak už tady bylo napsáno...hlavně nepřestaň jezdit. Těžko se k tomu pak vrací, když tě to spolkne. Postupně to přejde, ale něco v tobě už zůstane. Zkušenost. 8)
Když jezdit, tak srdcem; když řídit, tak s rozumem. Obojí naráz se nevylučuje.

číslíčko na Maxe: 732 549 204
R1 Max

1000+

Reputace: 12
Skútr / moto: Aprilia 150 Leonardo

Příspěvekod MP » 29 bře 2010, 08:03

Bahnak píše:Nech pud sebezáchovy pracovat! Udatnejch hrdinů jsou plný hřbitovy.

Přesně tak ...
Já sebou plácl dvakrát , už je to skoro dvacet let , když jsem měl ještě MZ 251 , jednou jsem skončil v kukuřici po nezvládnutí zatáčky na mokrejch kostkách , a pak na štěrku ( a to bolelo hodně :cry: ) , a od té doby nemám dobrej pocit z jízdy za deště ... zkrátka ten respekt z mokrýho afaltu tam ještě je .
A před čtyřma rokama jsem se docela slušně rozsekal na kole ( ani nevím jak se to stalo , protože si pamatuju až jak jsem jel sanitkou ) , na kolo jsem od té doby nesedl , ale na scootu jsem jezdil hned jak jsem se mohl hejbat ...
Aktuálně Honda XL 600 V Transalp + Suzuki DL 650 V-Strom
K důstojnému stáří patří bohaté vzpomínky, pár vrásek a možná že i jizev - dobrodruzi zkrátka nikdy nevedou nudné životy.
Exskůtry - Majesty 250 DX , Suzuki Burgman 400 , Silver Wing 600
MP

1500+

Reputace: 84
Bydliště: Su z Třebíča, Vysočina - drsnej kraj, drsní lidi, tak to jsme my.
Skútr / moto: Honda XL 600V Transalp + Suzuki DL 650 V-Strom

Příspěvekod Gek » 29 bře 2010, 11:07

Jak radí ostatní. Chce to jezdit a jezdit. Každá zkušenost, i ta špatná zkušenost je zkušenost. Až tě to přejde, stejně budeš na kolejích opatrnější.
Já jsem se nikdy nevymázl, pokud pominu pár držkopádů na fichtlovi a pár podjetí kola na přechodu pro chodce, ale přesto mám podivný strach, když jedu tunelem. Mám tam prostě pocit, že to klouže. Je to divné, ale je to tak.
Tak se drž a ono se se to poddá.
Kymco Xciting 500i. a nejčastěji k vidění
" Festina Lente " " Lepší být v šest doma, než o půl šesté v márnici " :)
Gek

250+

Reputace: 1
Skútr / moto: URAL Retro 750 + sajda

Příspěvekod FunTom » 31 bře 2010, 22:17

Chlapi vy mě děsíte... :? Snad něco podobného nikdy nezažiju! Ale abych taky přispěl kapkou do mlýna: asi v 10 letech jsem na kole z kopce šlapal jako o život a vypadl mi řetěz. Přední brzda nefungovala a zadní nešla kvůli řetězu, takže jsem pod kopcem letěl přes obrubník hlavou na stěnu činžáku. Klika byla, že jsem nevědomky letěl do výlohy na které byla stažená roleta a ta mě zbrzdila a zachránila život. Naštěstí nic zlomeného, jen jsem omdlel, otřes mozku, šok a sedřená kůže na obličeji, takže jsem vypadal jak vodník Česílko když mi ksicht nabarvili na zeleno... :lol: Na kole jezdím do teď. :twisted:
Naposledy upravil FunTom dne 01 dub 2010, 18:10, celkově upraveno 1
Mene tekel
FunTom

750+

Reputace: 2
Skútr / moto: Piaggio X9 500 i.e. (PRODÁNO)
Tuning / úpravy: xenon+stroba na oslňování, siréna na plašení zvěře, cestovní plexi a válečky Dr. Pulley

Příspěvekod renos » 01 dub 2010, 17:22

Já jsem si asi před patnácti lety pořídil supersporta 6tikilo a v den koupě cestou domů jsem ho v zatáčce na štěrku rozsekal. Kapotáž byla rozmetaná 50m všude kolem. Já jsem to odnesl naštěstí jen spoustou modřin a odřenin. Trefit ten sloup co byl kousek vedle, tak tady dnes neťukám do klávesnice. To bylo moc dobré školení. Měl jsem pak jen při pomyšlení že jedu na motce do zatáčky a klopím svíravé pocity a husí kůži. Po dvou měsících jsem dal stroj dohromady a začal jezdit s hodně velkým respektem. Te'd jsem osedlal desetkrát slabší moped, ale respekt tam je snad ještě větší, asi to bude věkem. Myslím, že pokud už ta bouračka je a odnese to jen stroj, je to dobrá bouračka a má silný výchovný účinek. No snad se nám všem karamboly budou vyhýbat. :wink:
Jezdím za: Obrázek 8)
renos

250+

Reputace: 0
Skútr / moto: Honda ANF125i Innova - prodáno
Tuning / úpravy: kufr GIVI, plexi PUIG

Příspěvekod MisaKacenka » 01 dub 2010, 19:52

Dneska se v Pcich u Hypernovy rozsekal jeden strelec na Kawe... http://www.novinky.cz/krimi/196537-v-pardubicich-zemrel-po-srazce-s-octavii-motocyklista.html

Vyjizdel z kruhace smer HK, vzal za to, a auto, co vyjizdelo od benzinky ho asi nevidelo...trefil podbeh a nazdar...

Kurna, chlapi, opatrne :(
MisaKacenka

1500+

Skútr / moto: Suzuki GSF 600 Bandit
Tuning / úpravy: Kufr Kappa 42l, Scorpion exhaust, 12V socket, GPS TomTom, zvysene plexi, bile stobo, vystrazne blinkry, sirena, PTT zastavba pro PMR :)

Příspěvekod jarafari » 01 dub 2010, 20:07

Hmmm....chudák.... zase jeden, co si ho někdo v plechovce nevšimnul....achjo... :cry: Všichni musej mít oči na štopkách... všichni... :!: :idea:
jarafari

750+

Příspěvekod jardaslavonice » 01 dub 2010, 20:18

Neos50 píše:nejlíp se toho zbavíš tak,že budeš jezdit...časem se zase otrkáš,ale budeš zkušenější o to co se ti stalo...timhle snad prošel každej kdo ježdění, na motorkách všeobecně, bere trochu vážně...hodně další KM bez nehody.

s tím jen souhlasím.pčedloni jsem jel u jedný akce autem na mokrý silnici o něco rychleji protože jsem chvátal už konečně domu.v jedný zatáčce jsem na poslední chvíli protože byla už tma, jsem zblejsknul jak něco přechází přes silnici a vypadalo na divočáky.zkrátka jsem to už nesrovnal a odrazil se ze škarpy zpět na krajnici.ani jedno sklo nebylo rozbitý, zato předek byl v pryč, ale brzdit se dalo při odtažení.zatáčelo taky, ale pro jistotu jsem zavolal známýmu pro podvalník a odvezl ho domu.loni při jednom srazu kdy jsem jel na krumlov jsem na burákovi přejel srnu.ta první to stihla ale ta druhá se po střtu s ní a zároven i přejetí svíjela v bolesti.jel jsem maximálně 80kou protože nybl duvod spěchat.mě se nic nestalo ale po zastavení po něškolika desítkách metrech jsem zjistil že asi 4 plasty na boku jsou polámaný.dnes jsou už slepený a vše je v pořádku.

PROTO KDYŽ VJÍŽDÍM DO LESNÍHO POROSTU KDEKOLI UBÍRÁM PRO JISTOTU PLYN PROTOŽE NERAD BYCH SI TO ZNOVU ZOPAKOVAL.KOR TADY NA KANADĚ KDE JSOU SAMÝ LESY.NEBO VYŠŠÍ POROST OBILÍ ODKUD VYBĚHLY TY DVĚ SRNY.PO PRAVDĚ UŽ TO NENÍ TO CO DŘÍV KDY JSEM TU JÍZDU VYCHUTNÁVAL.OBAVY TAM JSOU A BUDOU POŘÁD.KDO TO NEZAŽIJE NA VLASTNÍ KUŽI ASI TO NEPOCHOPÍ, COŽ NIKOMU NEPŘEJU.NENÍ O CO STÁT.
jardaslavonice

100+

Skútr / moto: babeta 650 od pana Suzukiho
Tuning / úpravy: něco menšího se tam určitě najde jako lauf, xenony,maxia 3 apod.

Příspěvekod TK » 07 dub 2010, 15:27

Něco podobnýho se mi stalo před třemi lety u Mor.Budějovic. Vrčím si to takhle na SRku 85 Km/h směr Vranovská přehrada a před skůtra mi vyskočil z pole takovej odrostlejší kolouch. Řeknu narovinu, že jsem se nezmohl jít ani na brzdy. Naštěstí proběhl a já ho minul zak 10 centimetrů od pr..... Kdyby vyběhl o setinu vteřiny dýl tak mám po dovolené a možná po ježdění vůbec... Takhle jsem měl jen uskříplý trenky na zadku, jak se mi sevřela prd... Smutný je to, že tahle zvěř se prostě ovlivnit nedá. Kdo by čekal na rovné silnici, v jednu odpoledne za krásnýho letního dne, že vyskočí z obilí klokan..... To by musel člověk všude jezdit tak 30 km/h a bát se, aby na něj nespadlo letadlo. Je to smutný ale je to tak... Každopádně když se blížím ke křižovatce tak si dávám sakra pozor, jestli to auto co mi má dát přednost opravdu zastavuje, a jestli mě vidí. Spíš počítám s tím, že mi tam může znenadání vyjet (což se mi už i několikrát stalo) Perličkou na dortu jsou "čepičkáři" kteří si to na vás vyrazí na kruháku v protisměru...to už jsem taky zažil :shock:
Naposledy upravil KYBLOS dne 27 bře 2013, 18:27, celkově upraveno 1
Důvod: Úprava neslušných výrazů
Nejen silné stroje mají své kouzlo... Další info na adrese: www.kouril.cz tel: 603480873
TK

100+

Skútr / moto: Aprilia SR 50 Factory - Najeto 33000 Km.
Tuning / úpravy: Malossi Multivar 2000, GPS, GPS Logger, VHF/UHF transceiver Yaesu, Alarm, Xena, Neon a pár nepodstatných kravinek...

Předchozí

Zpět na Volná diskuze