To janon: Jen hezky věř
Před pár lety jsem v kamenné prodejně sháněl do auta "třetí" brzdové světlo, protože to originální bylo dost nešťastně vymyšlené a co chvíli se kazilo. Proto jsem zašel do známého obchodu, povídám, co sháním a paní mi podala plastový výlisek s proužkem červených LED, nic, co by vadilo ve výhledu nebo by při uvolnění mohlo někomu způsobit úraz. Lehké, účinné (perfekně bylo vidět, když jsme to zkoušeli), lehce namontovatelné, prostě paráda. A když jsem už už chtěl zaplatit, tak mi paní povídá, že ale nemá homologaci, takže někde v traktoru na poli nebo na čtyřkolce v lese použít mohu, ale jinak ne. To, že udělám něco pro bezpečnost svoji i druhých, že podpořím obchod, výrobce atd., je prostě laputna, nemá to "E" a tak jsem skončil u humpolácké obdoby s žárovkou jak do hlavního světla. Paráda, že?
Takže zde je možné vše, navíc když máš smůlu a narazíš na "všeználka", který trpí pocitem moci a zneuznání. A je fuk, zda jde o auto nebo moto, prostě klidně můžeš dlouho jezdit v pohodě a nikomu nic vadit nebude a pak JEDENKRÁT narazíš na "úkaz" ve formě zneuznalého a vystresovaného člověka a jsi jasný....