Tak píšu o něčem, o čem jsem si myslel, že to nikdy nezažiju.
V pondělí 4.8.2008 jsem byl v Prachovicích se podívat za mým synem, který je na prázdninách u babičky.Když jsem odjížděl, nadšený ze setkání, projížděl jsem vesnicí směrem k hlavní silnici a věřte, že fakt pomalu. Kolem 35-40 km v hodině.Najíždím do jedné levotočivé zatáčky a najednou se mi před motorkou objevil roční klučina na odrážedle.Vyjel z dvorka domu u silnice přímo před mýho scoota.Reakce byla blesková...přední i zadní brzda na doraz.Zadní kolo ve smyku a přední tlumiče narvaný snad až do budíků. Zastavil jsem metr před ním.Kluk na mě koukal jak na zjevení a já nebyl schopen vůbec ničeho.Vyběhla jeho máma, popadla ho do náručí, zadrmolila nějakou omluvu a zmizela zpátky ve vratech.No, já jel normálně dál domů, zaparkoval lea na dvorku a šel do hospody.Tam se mi po panáku rozklepaly ruce jak starýmu alkoholikovi.
Samozřejmě, že ten šok polevil a bylo za chvíli dobře,ale toho prcka na odrážedle budu dlouho vidět před předním kolem mýho lea.
Vše dopadlo tedy OK a o horší variantě ani nepřemýšlet.
Tak jsem to tedy sem napsal a MOC vám všem přeju, aby se vám to nestalo. :thinking:
Max.