Ahoj lidi. Prosím o vaše názory. Asi víte, že Silver Wing 600 tragicky zahynul při docela nepříjemné nehodě. Vrak a vše kolem jsem prodal a myslel, že už nikdy. Sice pořád chodím jak Dr. Haus, ale psychicky jsem se asi už zotavil a zas o něčem uvažuju.
Moje požadavky: Jízda po Brně denně v jednom, občas odvoz přítulky cca 10 km taktéž po Brně, jinak v jednom občas na přehradu, občas menší výlet v jednom za Brno max. do 100 km. Žádný závodník už nejsem, chci spíš pohodu a jistotu, že bezpečně dojedu, tedy spolehlivost a v případě potřeby rychlý servis. To dle mého vylučuje Italy. O čínské produkci pochopitelně neuvažuju vůbec.
Takže zvažuju to SH 150 - nové, tedy bez problémů, ale nikdy jsem na tom nejel. Na druhé straně se mi asi nejlíp sedělo na Majesty - mám rád takovej ten pololežatej posez. Jenže zase malý kola. Finanční limit max. těch 80 000. Staršího se celkem bojím, ještě jsem se nesetkal s dokonalou ojetinou. Skoro všechno je z I, perfektní stav, stáří 5 let a najeto 12 000. Ha, ha, ha! Měřím 185 a vážím cca 93. Takže údaje jsou doufám vyčerpávající a nyní prosím hlasujte a pište. Hlavně pište i důvody. Názor že stroj XY je nejlepší na světe, protože je růžovej, neberu. Předem dík.