Jste Zlatíčka,ale zatím se zdržím u toho jména....aspoň pro letošek....čeká mě rekonstrukce bytu,takže Jurášek zatím musí chvilku počkat. ale jméno jako základ mám úžasný a jsem jím nadšená!!!
El. nezoufej, třeba to vyjde. Já Ti to moc přeju a jistě i plno dalších lidí tady. Uděláš půlku bytu, pořídíš Juráška, přes léto si odpočineš a projedeš, no a od podzimu zas můžeš vylepšovat byt. To jsem to naplánoval, co?
Vzal jsi v potaz plat ve zdravotnictví? Uvidíme,jak vše dopadne....Juráška prostě chci a hotovo!!!!!! Jen to bude chtít čas a šetřit! Hodně věcí se teď mění....prostě uvidíme,ale díky za podporu!
g.man: Sice se neznáme osobně, ale tvůj příběh jsem sledoval od začátku. Tímto ti tady jako spousta ostatních gratuluji k novému stroji a hlavně k tvému rozhodnutí pokračovat.
Když jezdit, tak srdcem; když řídit, tak s rozumem. Obojí naráz se nevylučuje.
Díky Maxi. Třeba se poznáme ve Šlapkách.
El.: No právě. Vzal jsem v úvahu úplatky ve zdravotnictví . Ne, já jen vím, že když se člověk k něčemu upne a fakt to hodně chce, tak toho dosáhne.
Díky kamaráde. Jak říkáš. Jen kdybych byl fakt tvrďák, tak jsem po nehodě vše neprodal a neříkal, že už nikdy. Ale poznal jsem, že by mě chyběla tahle parta kolem skútrů a to ježdění v létě k vodě a proplýtání se v dopravní zácpě taky .