od Kiwi » 18 led 2009, 09:40
No sláva naýdar výletu,jsem tu! Hele Romane,jsme oba ze stejnýho města, máme na scoot podobný nároky. Takže kašli na nějaký bláboly lidí,co ví o tom prd, jsou zblblí maxíkama apod. Nezpochybňuju, že je GP 800 větší dělo než Lead,že je pohodlnější a já nevím co. Ale my potřebujem obratnej,lehkej,spolehlivej stroj,kterej bude denně dostávat čočku v brněnským provozu. Takže VEZMI JEDNOZNAČNĚ SH150 novou. Plusy: spolehlivost,hmotnost,obratnost,zátah,nízká spotřeba,bezkonkurenšní servis. Nevýhody: fučí na ní,menší prostor pod sedlem (ale stavební materiál můžeš vozit plechovkou). Já jsem najezdil 600km na SH 125i a je to super stroj,většinu jsem najezdil ve dvou (já 90,žena 52) a jede to v pohodě,na okreskách kromě raplů tě nikdo nepředjíždí,jedeš pořád kilo i víc,v kopci tak 80. Logicky SH 150 bude mít větší krouťák,takže to pojede ještě líp,myslím že kilo do kopce nebude problém. A soplujezdec pěl chválu, že je to jak motorka. S Burgmanem bych se v Brněnským provozu nevymotal,je sice silnější,ale dost často jezdím v kolonách v centru a to je víc natěsno než v Práglu. Ta sportcity je nádherná,ale na servis jezdit do Dmota? To se radši střelím do hlavy. A novej Lead nejede špatně,ale ve dvou to bude horší. Toť asi vše
.....sovy nejsou, čím se zdají být.....
jsem momentálně ve skupině "untermensch" ......tzn bez scoota....