upřímně - nechápu vás.
využíváte fórum pro účely, které fórum nabízí. nelíbí se vám, jak to tu chodí? je mi líto, ale nashledanou. to není arogance, to je prostě jediná možná cesta. uvědomte si, že využíváte nečí službu, a pokud s ní nejste spokojení, tak ji prostě nepoužívejte. vždyť je to tak prosté... možná smutné, ale prosté.
mnozí z vás to pořád nechápou a každou malichernost dovádí do obřích rozměrů - proč proboha? až se nedomůžete svého práva v občanskoprávním sporu, pak se ozvěte příslušným úřadům - to bez debat. ale stěžovat si neustále na chod fóra, hrát si na ublížené a chtít po jeho provozovatelích a členech, aby se vám z něčeho zodpovídali? no pardon?
dodavatel mi nevyhovuje - změním ho. nevyhovuje mi něčí fórum - nechodím tam. pochopil bych stížnosti a nářky ve chvíli, kdy vás budeme nutit sem chodit, otravovat vás, chtít po vás peníze... ale nic z toho se neděje. tak v čem je problém? nevyhovujeme vám? tak je na čase se rozloučit.
naprosto kategoricky odmítám zdůvodňovat právo na výkon moderátorských činností- poskytujeme vám službu (a konáme tak dle našeho nejlepšího vědomí a svědomí), kterou buď v případě zájmu a spokojenosti budete využívat, nebo naopak.