Rady: Taky jsem si říkala. Ale přesto jsem wictorovi zaspamovala téma žvásty o nějaké sedmnáctileté žábě.
MisaKacenka: za originalitu se platí... a za kvalitu taky nastartuje i v těchto teplotách, přede jak kočka, na zmáčknutí čudlíku. Váží asi 90 kilo plus má těžiště dole = nesmírně ovladatelný. Kde má "obvyklý" skútr nádrž? Skútry jsou asi jediná kategorie motorek, v které se paradoxně nevyznám. Zoomer má pod nohama.
No zalezi na typu scootu - u Keewaye sem to mel za zadkem, Kacenka ji ma dole - ale vetsina velkych scootu ji ma, pokud vim, dole - prave kvuli lepsi ovladatelnosti... Teda, 90kg, to je docela hodne, na to, ze tam nejsou plasty
No přes opravdu divoký výběr se ,ale už i v naší minianketě ukazuje jaký skůtr to určitě nebude. Jinak jsem si pro legraci zahlasoval,aby mě pak nějakej číňan nepřekvapil.
Ja ti nevim, ale me se to PCXko nejak nepaci...design je velice zajimavy, vo tom zadna, ale je to tak nako nevyvazeny...nevim... Kuprikladu Wictoruv Nymbus 01 je velice zajimava, futuristicka masa...ale tohle me nezaujalo
MisaKacenka: děkuju, ale Nymbus má už zaregistrovanej jakattara Z uvedených skútrů je možnost hlasovat jen pro Aprilii, Hondu a Kymco .... to ostatní bude zřejmě nějaký šotek No a z tohodle zúženýho výběru je PCX jasná volba