Přátelé,já bych navrhoval méně emocí,nebo se nám to tu rozhádá :stare:. A to by byla škoda
!Poznal jsem tady spoustu dobrých kamarádů a to z míst celé republiky,kde jsem nikdy nikoho neznal a najednou mám přátele i tam
!
Samozřejmě,stane se často,že se někdo urve od tématu.Jenže by se neměl zlobit,když ho někdo usměrní (myslím,že se nám to už stalo všem!) A také by se měl někdo najít,kdo bude mít "odvahu" takový příspěvek označit za smetí
.Zhruba před rokem mě do patřičných mezí nasměrovali Ústečáci,kde jsem se jim do toho montoval :rolleyes:.Potom jsem se už hlídal,i když nějaké úlety se vyskytly zase :p.
Podle mého názoru mnohé ty "úlety" vznikly snahou pohovořit si s kamarádem třeba vzdáleným,kdy má člověk radost ho trošičku popíchnout v dobrém,nebo projevit nějakým zájem o jeho věc.Samozřejmě,že se při tom zapomíná na to zaplevelení,když by tam někdo potřeboval nějakou zajímavou informaci nalézt.Úmysl bych nikomu nepřisuzoval
.
Poprosil bych tedy roman.maru,kdyby si našel chvilku času a některá témata "proselektoval".Dříve si čas dokázal vytvořit.Dnes,asi z důvodů své stavební činnosti,hledá čas obtížněji,ale snad se mu podaří provést stejnou věc
.Za sebe bych si to přál!
Tímto prohlašuji,že přes všechny problémy,kterým se toto "smetiště" věnuje,zústávám tomuto fóru věrný a považuji ho za své "domovské".Těším se,že až se rozjaří,budou zde konkrétní návrhy na různé vyjížďky,srazy a setkání.Témata se vyčistí a my se budeme těšit na víkend,protože tam a tam máme sraz na půl (čtvrt,...) cesty s kamarády a jedeme se někam podívat a už aby tady ten víkend byl
!
Zavazuji se také včas informovat ohku o plánovaných vyjížďkách a srazech,abychom si jí mohli všichni užít :rolleyes:.
Tak se zatím mějte všichni krásně a sledujme,jak se nám bude fórum vyvíjet
.