[quote=R1 Max]Ty vogo....jestli tohle je ta holka od pirátů,co se mi tak líbila,tak no nazdar. [/quote]
Copak o Piráty, ty jsem asi neviděl :p. Ale viděl jsem ji ve filmu "Doktor Živago" :rolleyes:. Velký zážitek, herečka na mě udělala velikánský dojem :stare:. Jenže toto ! Ani se mi nechce věřit, že jsem viděl "nádhernou ženskou a skvělou herečku" !
Nehleď stále jen dopředu! Ohlédni se někdy také vzad,...
jj maji i ohka ve sve galerii! sem nevedel ze na tom umis!
APRILIA LEONARDO 150 a APRILIA ATLANTIK 500 a nakitovanej punta CAGIVA MITO 125. vice info na http://petridas.webnode.cz nova sluzba : odvezu cokoli kamkoli motku ,skrin nebo az 7 lidi piste volejte
[quote=petridas]jj maji i ohka ve sve galerii! sem nevedel ze na tom umis! [/quote]
Ty hade svinutej!!!!!!!!! Já krotil litra, když tys ještě nevěděl, jak do pincka kopat kvalty!!! :p :p :p B)
Naposledy upravil TheWitch dne 30 čer 2008, 23:02, celkově upraveno 1
PRO VŠECHNY: TAKŽE KRÁSNÉ DÁMY, ŠARMANTNÍ PÁNOVÉ, DUO ELEANOR A THEWITCH PRÁVĚ ODJÍŽDÍ V OPRAVENÉM AUTĚ NA DOVOLENOU! POKUD KDOKOLIV Z VÁS BUDE CHTÍT , PŘIJEĎTE SE TAM ZA NÁMA PODÍVAT... RÁDI VÁS UVÍTÁME! JE TAM FAKT KRÁSNĚ!! BUDEME NA VRANOVSKÉ PŘEHRADĚ PŘÍMO NA PLÁŽI V PENZIONU "M" OD 5. DO 12.TÉHO A PAK JEDEME ZA R1MAXEM NA SEČ... STAČÍ SE OZVAT NA NĚKTERÝ NÁŠ TELEFON... (EL.:608180498, TW: 773101957)