[quote=ohka]Krásný stroj, nunatko gratuluji Tak to se Těším, až se někdy přijedete s Mariosem ukázat. V sobotu je Moravský sraz!. [/quote]
Čauky, děkuji za gratulaci, jo i já se těším a na srázek to mi jezdíme každý rok, takže tam určo budeme. A asi už pojedu na svém novém stroji..dneska sem ho byla přihlásit, tak by to v patek mohlo být... B) B)
Člen Scooter Clubu NM
Skutříky:CPI Popcorn 50ccm - r. v. 2005,laděný výfuk, pružinky ve spojce,variator MALOSSI,Yamaha Aerox 100ccm, r.v 2000
Aprilia Atlantic 200ccm, r.v 2004
R1: Maxíčku! V JACKPOTU SPORTKY JE 68 MILIÓNŮ PENĚZ!!!...to je 680 x Nikon D300 + Nikkor 16-85VR2 + Nikkor 70-300VR2 + Nikkor105VR makro + 2 blesky Nikon SB800!!! ...no a mě z těch šestisetosmdesáti sad stačí jen jedna!! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
...heh... Zapomněl bych na Tmaxe, abych mohl jezdit s Tebou (páč si ho určitě pořídíš) a na BMW K1200S, abych mohl jezdit i s Tvým bráchou (páč ten ji už má)!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
JU JÁ SE TAK TĚŠIM!!! :rolleyes::rolleyes: B)
...mimochodem, už máš vsazeno?? Zítra se táhne!! :stare:
[quote=mrokar]...A naco budu TW dva blesky , xixixi ??? :cyclops: :cyclops:
A s tym zvancom mna nenastvete, teraz som sa napraskal aj so zelim a kendlem...[/quote]
No, Mrokárku, to je jednoduchý... Stačí, když se podíváš na tu fotku bavora o kousek vejš... Ta byla focená s 4 - 5ti bleskama!!! ...dva jsou na jakýkoliv focení minimum... :p