od josuk » 04 úno 2021, 15:15
Opatření jsou určitě potřeba, ale je fakt, že vláda bohužel názorně ukazuje, co se děje, když ve „válce“ nemáme vůdce, co by vnímal reálné, co by nutné dokázal vysvětlit, obhájit a nést osobní odpovědnost i za nějaké ty „zastřelené“ dezertéry. Dneska i kdyby nasadili PES 10, lidi to nepřijmou. Teď máme objektivně možná nějaký PES 2 a jenom proto, že nikdo nikdy nedokázal vysvětlit, proč od vánoc se nemohly vyměnit podvlíkačky od ježíška, proč děti organizovaně nemůžou sportovat a učit se a proč některé věci se dají „legálně“ koupit jen s živnosťákem, třebas dávno neplatným. Já si teda nemyslím, jako Badarala, že tady někdo páchá nechtěné dobro. Já si myslím, že opatření potřeba jsou, ale taková, která se dají respektovat. Lid má mít chléb a hry, protože jinak z toho fakt nejednomu jebne. A pak bude pozdě, jít si zasportovat nebo do hospody vše v řetězci A..fertu, který zalevno skoupí skiareály a celý pražský turistický „průmysl“. Já si myslím, aby to co nejdřív skončilo, že každý můžem dodržovat rozestupy, přebírat informace, chovat se rozumně a přiměřeně s rouškou či bez.