[quote=slapky][quote=Marios]Kiwi jaký strach ????? já nic neprodávám kdo ví co Slapky viděl :p B) B) B)[/quote]
Marios,nedělej ze mě ... !Kdybych na fotkách tvůj stroj nepoznal,ještě jsi tam,dobráku,hodil svoji e-mail adresu !
Ale nic ve zlém,je to tvoje věc.Jen jsem byl překvapený B).[/quote]
JÁ TO TAKY VIDĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.....sovy nejsou, čím se zdají být.....
jsem momentálně ve skupině "untermensch" ......tzn bez scoota....
se z toho po*eru minulé pondělí jsem objednával díly a ještě se omlouvali že budou až v pátek když je ve čtvrtek volno tak zítra je další volný čtvrtek stále tam píšou: Vaše objednávka se vyřizuje ...
[quote=TheWitch][quote=Mefisto]Sak jo, se projedu do KM, dam si kafe a nez ho vypiju je to OK.
Kua asi poleti za chvili sroubovak, se jdu schovat[/quote]
Proč? U Vás pršej krojcšraubry?? Kdy s tim přijedeš??[/quote]
Zatim se v tom staram
Hyosung SF50 Prima / YAMAHA RACING: variator: HEBO Next Generation, vyfuk: Tecnigas Next R FJS 600 Silver Wing / new spigle a tourist plexi(urizly) a ............. CBF 1000
[quote=Mefisto][quote=TheWitch][quote=Mefisto]Sak jo, se projedu do KM, dam si kafe a nez ho vypiju je to OK.
Kua asi poleti za chvili sroubovak, se jdu schovat[/quote]
Proč? U Vás pršej krojcšraubry?? Kdy s tim přijedeš??[/quote]
Zatim se v tom staram[/quote]
Cože?? Kua piš česky!!! Rozebrat to a rozhejbat je otázka půl hodiny, tak jestli chceš, tak zítra doval... Já budu asi doma a roztřískávat tu červenočernou děvku kladivem!!! Byl jsem ji dneska ve Znojmě přihlásit a nevyšlo to, takže zbytečně projetý 3 kila, 7 hodin tvrdnutí na dopravce a stejně všechno na piču!!!
TW co ti nevyšlo??všici říkají že v dnešní době přihlásíš cokoli.spíše je problém koupit starší káču na díly.protože to jde všechno přihlásit tak za to každý kdo to přiveze chce balík..kde jsou ty časy kdy si ji bez papírů koupil za pár kaček..(v uvozovkách)
Psal jsem ze se v tom staram, stouram a podobne. Rozhejbany, vycisteny a promazany to mam, ale nechce ta mrcha odskakovat tak jak bych si predstavoval.
Hyosung SF50 Prima / YAMAHA RACING: variator: HEBO Next Generation, vyfuk: Tecnigas Next R FJS 600 Silver Wing / new spigle a tourist plexi(urizly) a ............. CBF 1000
[quote=Marťas33]tady je pokus..jestli to vyjde nevím.teda jestli to bude viditelné B)[/quote]
Moc hezké logo!
Jen nechápu, proč je na skútru kufr Ferrari
Moje vozítka: Skútr & Mazda 626 kombi 2.0i r.v.1992
Když je hnusně nebo zima, tak jezdím mazdou.