Asi se tady neshodneme. Problém je to hodně složitý, ne úplně prozkoumaný, ale informace pro toho kdo chce k dosažení JSOU. Totiž bez bližšího pochopení se může zdá, že i názory odborníků se „diametrálně“ liší, ale myslím, není to tak. Je to prostě složitější problém, než aby se dal shrnout v jednom televizním výstupu.
Popravdě ale vůbec nechápu šiřitele strachu z očkování, mě očkovali kde co, někdy to fungovalo, někdy ne, na žloutenku protilátky nemám a asi mít nebudu. Vedlejší účinky má kde co, když se to přežene s jídlem nebo alkoholem, je to mnohokrát častější a kolikrát horší. Nehledě na to, že běžný nákup obsahuje asi řádově víc s.aček, než nějaká vakcína.
Asi to mají ve španělsku nějak jinak zorganizovaný, pokud třeba mají víc nějakých nepřizpůsobivějších (nešpanělů?) asi to jinak než násilím nejde. Bych to nehrotil. Jestli mě nějakou vakcínu dají, ať mi jí dají, nikde se cpát nebudu, jestli nedají, nevadí.
A opakuji, cca 90% lidí covid 19 neohrožuje na zdraví ani na životě. Bohužel, jak je vidět, někomu asi nešla matematika na ZŠ a nejde mu dodnes, resp. nedohlédne přes svojí osobu dál. Takže bych už nestrašil, nebál se. Dneska je v p.deli hodně lidí, tak bych nebrečel z toho že většinu z nás to čeká taky. Podle mě je v zájmu dolních 10 milionů, aby se to normalizovalo co nejdřív, i kdyby to mělo být díky vyvinuté a nyní distribuované „vagíně“ prof. Pafka
https://www.youtube.com/watch?app=deskt ... r6si5uZu_E