TW zdá se že neumíš rozeznávat mezi rejpáním a urážkou. Nazývat někoho buznou je urážlivý, ikdyž je to jen od tebe. Třeba to někdy pochopíš. Vážně už těch řečiček začínám mít dost.
To máš pravdu... Slovo "buz...." je hnusný, urážlivý a nesnáším ho, ale nejsem si vědomej, že bych ho kdy proti Tobě použil, takže pohov... Raději tedy nabídnu ruku ke smíru a necháme toho... Budu rád, když příjmeš a za tady tím hašteřením uděláme tečku.
p.s. ...ale uznáš, že ten Glum se povedl! :rolleyes:
Naposledy upravil KYBLOS dne 26 bře 2013, 15:12, celkově upraveno 2
Důvod:Úprava neslušných výrazů
[quote=TheWitch]To máš pravdu... Slovo "buz...." je hnusný, urážlivý a nesnáším ho, ale nejsem si vědomej, že bych ho kdy proti Tobě použil, takže pohov... Raději tedy nabídnu ruku ke smíru a necháme toho... Budu rád, když příjmeš a za tady tím hašteřením uděláme tečku.
p.s. ...ale uznáš, že ten Glum se povedl! :rolleyes: [/quote]
bere to moc vazne :cyclops: :cyclops:
Naposledy upravil KYBLOS dne 26 bře 2013, 15:12, celkově upraveno 1
Důvod:Úprava neslušných výrazů
tak se tady musím veřejně přiznat že jsem se těžce zamiloval byl jsem dneska ve vrbovce v yamaze objednat věci na majdu a když mi to slečna spočítala vypotácel jsem se nahoru zlepšit si náladu pohledem na nové motorky a tam jsem jí viděl yamaha x-max 500 :rolleyes: opravdu nádherná prostě láska na první pohled sice ta cena není nic pro mně ale třeba jednou..... každopádně už vím co chci burgmanisti se můžou jít vycpat