od tatík » 23 bře 2014, 11:30
Domácí přiznání třináctky:
"Některý kluci ve třídě už maj i patnácticentimetrový. Chluběj se tím holkám."
"Cože?!?!"
"Displeje. Co's myslel?"
Lékař je ve své ordinaci právě po sexu s jednou ze svých pacientek.
Sedí v křesle, opírá se lokty o stůl, hlavu v dlaních a přemýšlí nad tím, co se právě stalo. Trápí ho velké výčitky svědomí.
"Ach, Bože, jak se mi jen mohlo něco takového přihodit? Panebože, taková ostuda! Zcela jsem zradil etiku svého povolání!"
V průběhu bědování a vyjadřování studu se mu pravém rameni zjeví malý čertík a zašeptá mu do ucha:
"Ale no tak, nemáš čeho litovat. Dej mi za pravdu, že sis to užil. Tak si nehraj na svatého. Víš ty vůbec, kolik takových lékařů existuje, kteří mají sex se svými pacientkami? Nejsi přece tak naivní, aby sis myslel, že jsi jediný? Nemysli už na to, je to vcelku normální věc!"
Lékař, přesvědčený čertem, se uklidní.
"Má nakonec pravdu, v konečném důsledku jsem se ničeho zlého nedopustil."
Krátce poté se však na jeho levém rameni objeví malý andělíček, přiblíží se k jeho levému uchu a říká mu:
"Ty hlupáku! Uvědom si a nikdy, nikdy, skutečně nikdy nezapomínej na to, že jsi zvěrolékař!"
bylo Jawa O5-10000 km,Jawa 20-3000 km,nová Babeta 210- 6100 km,Jawa 50 Mosquito 585-14700 km,nový Yuki Matrix 50- 6500 km,Suzuki Burgman 400 K4-35456 km,Honda SW-T 600 7000 km,nová Honda Forza 300