Něco pro nás,co už trochu šedivíme
Děda vyhrál vyhlídkový let.Pilot se chtěl za letu trochu vytáhnout,tak proletěli těsně kolem komína,aby staříka trochu vystrašil.Ale ze sluchátek se ozve jen:To jsem čekal!Tak to vezme dolú a proletí pod mostem,ale opět slyší jen dědkovu lakonickou odpověd:To jsem taky předpokládal.To už pilota nadzvedne a tak udělá s letadlem pár akrobatických kousků a když letí kolama vzhůru,vzadu konečně řekne děda:Tohle jsem už nečekal!Když přistanou,ptá se pilot dědy,Vy už jste asi někdy lítal,zřejmě za války,ne?Ale ne,říká děda,letěl jsem dneska poprvé..Že se při letu kolem komína pochčiju strachem,to mě nepřekvapilo,že se při podlítnutí toho mostu strachem poseru,to jsem už vlastně tak nějak předpokládal,ale že mi to pak při akrobaciji všechno nateče do helmy,tak to jsem teda fakt nečekal
Moje tělesná kondice je ůplná katastrofa,tak jsem se přihlásil do fitness,pro začátek do cvičení pro seniory.Hodinu jsem se ohýbal,skákal,kroutil se,potil a funěl!Když jsem se konečně převlíknul do cvičebního ůboru,cvičení mezitím skončilo
Mám dva bypassy,umělý kloub v koleně,sedm dioptrií a neslyším nic tiššího,než startující letadlo.Bojuji s rakovinou prostaty,mám cukrovku a mizerný krevní oběh.tlak mám jako prase,nemám cit v rukou a ztrácím ho v nohách.Beru asi třicet prášků po kterých je mi šoufl a mívám okna.Nepamatuju si,jestli je mi osmdesát tři nebo osmdesát devět,všichni moji vrstevníci jsou už po smrti.Ještě že mám alespoň ten řidičák
Babička se v osmdesáti přihlásí na vysokou školu,udělá všechny zkoušky a je přijata.Když se ji u zkoušek ptají,k čemu že chce v tak požehnaném věku studovat,odpoví:Dědek říkal v hospodě,že by na starý kolena ještě rád přefiknul nějakou studentku
Paměť mi už neslouží jako dřív.Jo,a paměť mi už neslouží jako dřív!
Poslední dobou je na polovině věcí v mém nákupním košíku napsáno:Přináší rychlou ůlevu!
Až umřu,chtěl bych,aby byl můj popel rozptýlen v obchodním domě TESCO.Budu mít jistotu,že se na mě jednou za týden příjdou podívat moje děti
bylo Jawa O5-10000 km,Jawa 20-3000 km,nová Babeta 210- 6100 km,Jawa 50 Mosquito 585-14700 km,nový Yuki Matrix 50- 6500 km,Suzuki Burgman 400 K4-35456 km,Honda SW-T 600 7000 km,nová Honda Forza 300