Foky máš asi hodně času, ne? Občas v autě si ČR 2 taky poslechnu. Pár muslimů znám a je pravda ta, jak už někdo kdysi řekl, do 50 let budeme v Evropě v menšině. Víc bude muslimů a ťamanů než nás...
To je mi jasný, mě jenom vadí, že se "nebezpečnost" Islámu diskutuje na veřejnym rádiu s dvouma Islámistama a vše se v podstatě změní totální sra*ku a pseudo-oslavu Islámu.
Závěr diskuze: Islám je nejlepší, pojďte všichni konvertovat. Magořina.
| Life is better with MY KTM | Žijte naplno...tenhle kolotoč jede jenom jednu jízdu...
Foky, takhle je to většinou se vším... Když jsem s nimi na tohle téma diskutoval, tak oni jsou opravdu přesvědčeni, že islám je to nejlepší co existuje. Bohužel jim to už od dětství vtloukají do hlavy. Od nich jsem slyšel spoustu výhrad ke křesťanství, ale to samé můžeme říct mi o nich. Takže mě to nechává chladným.
Dneska jsem málem umřel smíchy Co se stalo? Sedíme v učebně a chystáme se na písemku. A profesor říká: "Pište čitelně a v jazyce, který jste se učili na základní škole." A vedle mě nějakej Vietnamec: "No když myslíš."
Lukas EX Huatian HT50QT-16 EX Yamaha VP300 Versity EX Honda SH 150 EX Yamaha Majesty 180