Pre niekoho pozitívna správa, pre čínskeho výrobcu až zase tak nie
V dobe, keď EU prechádza neustále nejakou finančnou krízou a každý štát zápasí o svoje peniaze, tak čínsky výrobcovia kópií majú ešte toľko drzosti, že zo svojím výrobkom prídu na tak velehlasný veletrh ako je EICMA a to priamo hneď vedľa stánku skupiny Piaggio, postavia svoje okopčené MP3. Samozrejme to nemohlo dopadnúť inak, než sa finannčná polícia postarala o zabavenie vozítka po zbežnom preskúmaní kde sa potvrdilo, že je veľmi podarenou imitáciou Piaggio MP3 a preto skupina Piaggio podala návrh žaloby, kvoli porušeniu niektorých priemyslových a vlastníckych práv talianskych firiem.
U stánku Motor Kaitong Yiben, bolo predmetné vozítko ihneď zabavené...Piaggio vyslovilo poďakovanie finančnej polícií za rýchly a adekvátny zásah
Hus byl rasista. Jak napsal Mistr Jan Hus už v roce 1409:* "Cikáni jsou plémě nečisté , mravů hanebných, práce se štítící, druh druha okrádající a Boha neuznávající."* V geniální zkratce tu shrnul celý cikánský problém, jehož podstata se za uplynulých 600 let nijak nezměnila. To jen pan Kocáb, Uhl a podobní inteligenti se nás snaží přesvědčit, že Cikáni až do roku 1948 hlavně malovali džbánky, vyšívali košilky, hráli na housličky a zkazilo je až 40 let bolševické totality!
Co myslíte vy ?
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla...
Mojda: Hus byl nejspíš inteligentní bytost, narozdíl od dnešních retardovaných jedinců, kteří tam nahoře berou svý nadměrný platy za špatně odvedenou práci. Jestli se to nicnedělání prací dá vůbec nazvat.
Říká policajt kolegovi: "Včera jsem si koupil záchodovu štětku." "No a jaká je?" "Toaletní papír byl lepší."
V parku se rubou skini s cikánama. Policejní komando stojí opodál a kouká. Jde kolem uvědomělý občan a ptá se, proč policie nezakročí. Velitel komanda odpoví: "Nevíme jestli máme chránit, nebo pomáhat......"
Jede chlap s náklaďákem po dálnici, špatně odhadne výšku nákladu a zasekne se pod mostem. Za chvíli dorazí policejní auto, jeden policista přijde ke kabině,ve které sedí naštvaný šofér a ptá se: "Tak co, pane řidiči, zasekl jste se, zasekl ?" "Ne, ty vole , vezu most a došla mi nafta."
A koho by " čirou náhodou " zajímalo, jak to lítá nad námi, nechť zkoukne tuto : flightradar24.com Je zázrak, že to na nás nepadá horem dolem !!!
PS: Pepíček se ptá otce: "Tati, zasáhne naši rodinu finanční krize?" A tatínek odpovídá: "Finanční krize zasáhne ty, kteří mají peníze. My budeme prostě v prdeli..."