no báby v práci řikaly že je to něco sociálního tak že já tam nejsem protože sockou nejezdim a ani na socku nechodim poněvadž my nic nedaj a na socku neni spoleh jezdí kdy chce ona a ne já a nedoveze mě před barák takže tohle sociální zařízení z buku my taky nepomůže
Vypadá to, že jel naplno a v té mírné zatáčce ho nezkušeně polil studený pot a začal zbytečně brzdit - viz komentář ... http://www.youtube.com/watch?v=ilzOX7fT ... r_embedded ... no jo říká se naklonit a když je to málo tak ještě víc naklonit, pneu většinou snesou ( pokud je sucho a čisto ) víc než si myslíme ...
Ten kluk snad usnul, to prece nemohlo byt rychlou jizdou. Take je mozne, ze ve zpetnem zrcatku sledoval toho co to nataci a nejak si nevsiml, ze se vozovka zataci do leva. Nebo take defekt
U toho videa píše ... "Kvalita videa je suprova. Milan tam vystrcil koleno, ze ho bude brousit o zem, ale pak nejak zapomel zatacet No, hlavne ze se nic horsiho nestalo"...
Mojdíku klííííd!! Takový mladíci, jako jsme my, můžem zatím tak maximálně leštit kvéry, jestli nám vůbec k něčemu budou a těch důchodů se dožijem... .......
pokud myslíš kompletní demontáž z motorky cca 300,- pokud jen přehození gumy na disku a vyvážení cca 150,- ten komplet záleží na typu u některých skútrů jich musíš polovinu rozebrat