Chach!! Dobrá podívaná pro nás pamětníky počítačovýho pravěku!!!
Forester: ...čoveče tuším, že to byly policejní motorky, ale tak je to jen můj dojem... ...docela bych i věřil, že ty japonský umí i kafe uvařit a po službě i ňáký to mojito namíchat...
Přátelé, kamarádi... Minulá neděle byla významný den!! Hned po ránu jsem pravděpodobně rozčísl a ukončil všechny debaty a hádky napříč internetem - komu, co a jak nejrychleji... Když jsem jel od mé drahé domů vyvenčit smečku, asi jsem se v ještě v polospánku nějak zapomněl a když jsem se pak podíval do telefonu na data z GPSky, nestačil jsem se divit!! ...jen mě trochu mrzí, že jsem si to během jízdy neuvědomil a patřičně si nevychutnal to překonání zvukové bariery!!
Takže...?
DLE PŘILOŽENÉHO DŮKAZU SE PROHLAŠUJI NEJRYCHLEJŠÍ ČARODĚJNICÍ VŠECH DOB A MOJI ADÉLKU NEJRYCHLEJŠÍM SILNIČNÍM STROJEM NA SVĚTĚ!! DEFINITIVNĚ A NA DLOUHO NAFURT!!!
gratuluji k překonání pozemského rychlostního rekordu, myslím že moje majesty asi taky uhání podobně-je sice o 100ccm menší oběm ale když jí naložím tak se občs ozve takovej divnej zvuk myslel jsem že je to prokluzující řemen a on sonickej třesk
PROSTĚ YAMAHÍÍÍ!!!
South Bohemia Scooters Bývalo:Derbi Vamos,Piaggio NRG,Yamaha yp Majesty 150,Suzuki Burgman 400 K3,Yamaha T-Max 500..... fén 602626895 http://matty46.rajce.idnes.cz/ abych neměl hlad a žízen na provázku zkáču, doufaje že získám přízen samolibých sráčů
Matty: ...no... ...víš... ...nerad Ti beru iluze a na Jámahííí samozřejmě nedám dopustit, ale tenhle rekord bohužel pokořila moje Audinka - Adélka...) ...i když jsem si jistej, že Kačenka by to dala určitě taky...) ...každopádně dík za gratulaci - uděluji Ti oficiální povolení chlubit se známostí s mou světově nejrychlejší maličkostí!! ...AVE JÁ!!