[quote=Cyclops] :cyclops:Pumpa kdo ti to delal a kolik to stálo :rolleyes:[/quote]
cena 1100 !!! puvodne 500, ale to jsem mel svoji kuzi a z te to neslo tak to musel sit znovu ze svoji kozenky ale je to ta lepsi..udajne B)
Už jste si všimli jak je to naše skladiště perfetní věc? Jeden si tu může plácat co chce a vono je to všechno v pohodě, protože to sem vlasně patří )) Ten kdo to vymyslel to ale musela bejt bedna!!!
[quote=Fispe]Už jste si všimli jak je to naše skladiště perfetní věc? Jeden si tu může plácat co chce a vono je to všechno v pohodě, protože to sem vlasně patří )) Ten kdo to vymyslel to ale musela bejt bedna!!!
Celá věc se stala asi 6km za Chomutovem směrem na Prahu. Pán se stříbrným golfem narazil zezadu v rychlosti kolem 150km/h do Hyundaie Getz který jel normální rychlostí. Getz tou ránou dostal hodiny, vyjel do protisměru kde jsem zrovna jako na potvoru jel já, díky bohu s dodávkou. Vyhodil mě ze silnice a já si to šinul příkopem přímo proti stromu, chtěl jsem se mu vyhnout a skoro se to povedlo. Getz díky mému usměrnění pokračoval dál po silnici kde se zarazil o Audi A6. Golfík skončil asi 100 metrů od místa srážky v poli.
Co zbylo z golfu:
Co zbylo z Getze:
Jak jsem dopad já:
To bylo moje nový auto, najeto 16 tis. km
Perlička na závěr. Pan řidič autobusu si řek, že nebude čekat až to bude průjezdný a otočí se na silnici která je užší, než je délka autobusu. Takže to všichni včetně hasičů museli objíždět přes nějaký vesnice.
Ptáte se jak mohl Golf narazit v takový rychlosti zezadu do jedoucího auta? ŘIDIČ BYL NALITEJ JAKO ZVÍŘE
Eleanor i já jsem rád, ještě ted se chvěju. Jet o chvíli později, asi tak o vteřinu, trefil by mě getz zepředu. To by pro mě, hlavně ale pro ně bylo daleko horší.