Si dovoluje oznámit, že ukončila studium na VŠZ Duškova v Praze a dne 1. 7. 2009 ve 13. hodin jí bude na Staroměstské radnici v Brožíkově síni při slavnostní promoci udělen titul bakalář.
Blahopřeji Ti k dosažení Tvého cíle a věřím, že na nás ubohé skútraře nezanevřeš(když jsi ten inteligent).Já Ti na tvou promoci nepřijedu(jseš ráda?), ale rád si s Tebou dám po štamprdli na nějaké setkání. Svoji promoci jsem osobně oslavil skromě, ani mi nebylo špatně.
Velmi silně tleskáme výše uvedené kamarádce nás všech a blahopřejeme jí k velkému úspěchu, o který se zasloužila nezlomnou vůlí ! Jsme rádi, že jsme jí svojí přítomností pomohli k uvolnění ve vypjatých dobách jejího studia !!!
Nehleď stále jen dopředu! Ohlédni se někdy také vzad,...
El, to je super. Ted se teda pohodlne posadis do kresla, polozis bryle vzhurunohama na stul jak to delal Mensik a pustis nam nejakou povidku. To jsem mel fakt rad, jsem stasten ze to naslo nasledovnika. Tak si konecne skoncila, a co jako budes delat ted I my se pripojujeme s gratulaci a pranim at ten titul nekde vyuzijes
Jj,Davide,to máš recht...ten titul mi je celkem k ničemu...... Zatím. Až mi dojde,že je to za mnou,tak doufám budu sedět ve svém vlastním křesle v ve svém vlastním bytě...a hodím vám povídku o Juráškovi....Jsem zas o krok blíž svému snu.
Pozdrav z prvniho dne dovolene posila Mila, Miky, Beryl a ja. Dnes spime na Lipne, zitra uz u frau Embacher. Pocasi nic moc, ale zatim ani kapka. Skutrum zdar !!!
Naposledy upravil tom.boy dne 26 čer 2009, 20:28, celkově upraveno 1