RHON píše:Prosím Tebe jsi nějakej ustrašenej na pojistkách, který mám spoustu let mám 65% bonusů - neplnil jsem nikdy, nejsem idi..... Jezdím tak, abych hlavně sebe a ostatní neohrozil a stejně co řešíš, nyní oprávnění mám popros dem...., kteří jezdí z hospod a machrují - pláčeš na špatném hrobě.
, to by poté pro všechny, co řidičák mají vydaný před 19.1.2013 neplatilo a tudíž by ten cíl ztrácel smysl.podpořit rozvoj individuální dopravy na motorkách a skútrech v centrech evropských metropolí. Kromě uvolnění provozu to reaguje i na neudržitelnou stávající situaci, kdy slabé padesátky již nestačí držet krok s provozem a zvláště na městských magistrálách jsou malé mopedy plížící se čtyřicítkou vyloženě nebezpečné.
jackm píše:To je kravina, stačí si přečíst ty "tuny" článků o tom na internetu. Navíc hlavní cíl ČR, proč to povolila je, to by poté pro všechny, co řidičák mají vydaný před 19.1.2013 neplatilo a tudíž by ten cíl ztrácel smysl.podpořit rozvoj individuální dopravy na motorkách a skútrech v centrech evropských metropolí. Kromě uvolnění provozu to reaguje i na neudržitelnou stávající situaci, kdy slabé padesátky již nestačí držet krok s provozem a zvláště na městských magistrálách jsou malé mopedy plížící se čtyřicítkou vyloženě nebezpečné.
¨libaplodik píše:jackm píše:To je kravina, stačí si přečíst ty "tuny" článků o tom na internetu. Navíc hlavní cíl ČR, proč to povolila je, to by poté pro všechny, co řidičák mají vydaný před 19.1.2013 neplatilo a tudíž by ten cíl ztrácel smysl.podpořit rozvoj individuální dopravy na motorkách a skútrech v centrech evropských metropolí. Kromě uvolnění provozu to reaguje i na neudržitelnou stávající situaci, kdy slabé padesátky již nestačí držet krok s provozem a zvláště na městských magistrálách jsou malé mopedy plížící se čtyřicítkou vyloženě nebezpečné.
To ano,já o tom vím a zjišťoval jsem si to tu,ale proč to tvrdil že to tak je a i policajt co je vedoucí na dopravce si za tím stál. Ukazoval nám to i prezentačce co nám pouštěl a měl tam napsanej jak číslo toho zákona tak za tím bylo : že 125 je možnost řídit se sk. B která byla udělena po 19.1.2013. Já se nechci dohadovat,ale abych nekoupil skůtra a pak přítelkyně na něj jen koukala,proto se chci ujistit a nevím kde jinde než tu,když majitel autoškoly (školitel) tak i u policie mi tvrdí tu blbost. Já jsem jim to říkal že to je blbost a oni že nééé,že to tak opravdu je.
Tak nevím
Kdo něco umí, ten to dělá.
Kdo to neumí, ten to učí.
Kdo to neumí učit, ten to řídí.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků