RHON píše:No snad to projde - nechce se mi dávat 6500 za řidičák, který budu uplatňovat rok a půl
RHON píše:Podle mého názoru plošně - příkladem je stavební spoření: stát přidával 3000,- teď už jen 1000,- platí pro všechny bez vyjímky.
Psal jsem na toto téma na ministerstvo dopravy:
Dotaz:
Dobrý den,
>
> chtěl bych se vás zeptat jaké šance na úspěch má novela zákona, kde bude možné řídit motocykl s automatickou převodovkou do objemu 125ccm, mám ŘP sk.B a uvítal bych tuto novelu, jelikož bych mohl jezdit na skútru, který aspoň pojede a nebude zdržovat provoz ve městě.
>
> Děkuji předem za odpověď
> S pozdravem
Odpověď:
Dobrý den,
děkujeme za Vaše podání zaslané na e-mailovou adresu E-podatelny Ministerstva dopravy.
Dovolujeme si Vás informovat o tom, že Vaše podání neobsahuje základní identifikaci odesílatele, proto bude odloženo.
Podrobnější informace o podmínkách E-podatelny Ministerstva dopravy naleznete na http://www.mdcr.cz/cs/Ministerstvo_dopravy/Ep_ds/.
Pokud doplníte Vaše podání a zašlete je znovu na adresu posta@mdcr.cz, bude možné je zaevidovat a předat příslušnému útvaru k vyřízení.
S pozdravem
Jandusová Miroslava
Ministerstvo dopravy
takže bez elektronického podpisu to ani nezkoušejte
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 návštevníků