Kolegové, skútristi,
chtěl bych Vás, hlavně ti s Vás, kteří se pohybujete v okolí Rumburka, požádat o pomoc. Rád bych o „svým“ autě získal nějaký informace. Ve zkratce, detaily, jakej jsem naivní a důvěřivej trouba, o tom se rozepisovat nebudu – prodal jsem Renault 19 kupci do Jiříkova u Rumburka, už je to asi měsíc a furt se mě nedaří vynutit z něj evidenčnu, papíry a plnou moc, abych moch dokončit přepis papírů a zrušit povinný ručení. Do teď jsem se od něj dočkal akorát samejch odkladů a výmluv proč to nemůže zařídit, proč to nestih apod. Včera dokonce začal tvrdit, že nemůže na evidenčku, protože mu odešla řídící jednotka a auto je nepojízdný. Upřímě řečeno, nevěřím mu už ani za mák. Vypadá to, že dělá všechno pro to, aby to auto nemusel přepisovat na sebe – důvod neznám, možná exekuce, jak jsem se dočet na netu, že to tak dlužníci dělávaj, aby jim auto nesebrali.
Kdyby jste někdo auto viděli, mělo by se pohybovat v okolí Rumburka, konkrétně bydlí v Jiříkově, můžete mi sem prosím hodit report kterej den, v kolik hodin a na kterým místě bylo auto viděno? Případně i fotečka by neuškodila, stačí z dálky – pro lepší dokazování, že ten člověk lže.
Jedná se o šedej Renault 19 II, SPZ: 2E0 9065, pro mnoho poznávacích znamení je tohle auto s jiným nezaměnitelný a snadno spatřitelný: Má tmavězelenou barvou stříkanej přední nárazník, ten je na svým levým rohu (z pohledu řidiče) stříknutej plničem, nebo čímsi, nárazník je značně popraskanej, protože okrasná lišta byla kdysi pravděpodoně zakitovaná a časem po celý svojí dýlce popraskala. Přední maska je upravovaná, má odstraněnej znak. Levej přední blatník je hned za blinkrem lehce promáčklej, celej pravej přední blatník je viditelně stříkanej sprejem (jinej odstín a lesk od zbytku auta). Na 5.dveřích bylo kdysi přilepený křídlo a hned pod zadním oknem jsou od něj neodstranitelný zbytky lepidla na 4 místejch. Lak na víčku nádrže je zkrabacelej a popraskanej. Lemy zadních blatníků jsou viditelně kitovaný, stříkaný sprejem a v součastný době značně orezlý. Víc napoví fotky. Narozdíl od fotek auto stojí na 13tkách plecháčích s poklicema a místo vejfuku je už normální sériovej.
Za každou informaci, že se tohle auto pohybuje po silnicích a nestojí v servise nepojízdný, jak mě tvrdí jeho novej majitel, budu moc vděčnej.
Zároveň bych poprosil moderátory, jestli by mohli tohle téma aspoň na pár dní hodit na hlavní stránku jako důležité, aby bylo líp vidět.