Diskuze o čemkoli.
Odeslat odpověď

Reflexní víkend 30.5. - 1.6.2008 přidejte se

28 kvě 2008, 08:48

http://www.motorkari.cz/detail-clanku/?cid=12477

28 kvě 2008, 09:03

No klidně si tu vestu kvůli týhle akci vezmu, já jí doma mám, ovšem není tak úplně to heslo pravdivý. Být vidět = jezdit bezpečněji. Určitou dobu jsem s tou křiklavě zelenou vestou s reflexníma pruhama jezdil. Jako by to někteří v uvozovkách řidiči plechovek brali jako výsměch, nebo provokaci, nebo si říkají: On si myslí, že když vypadá jako policajt, že pojedu opatrně?! Nas.....!!! Přesně tak to totiž u mě bylo. Naopak mě nepředjížděli velkým obloukem, ale předjížděli mě najednou hodně na těsno. Opravdu sem si kolikrát řekl: Deb..... ! To bylo o zrcátka !!! V tu chvíli se mi třeba kvůli bočnímu větru hnout scoot o cca 10 - 15 cm do silnice, sundal by mě. Tak sem jí sundal a bylo to vážně klidnější. Nevím proč někteří jedinci uvažují tak stupidně. :rolleyes:
Naposledy upravil KYBLOS dne 25 bře 2013, 05:58, celkově upraveno 2
Důvod: Úprava neslušných výrazů

28 kvě 2008, 09:03

zrovna to čtu. jestli se někam o víkendu vyrazí, tak asi vestu obleču

28 kvě 2008, 09:55

Taky si myslím, že větší účinost, než křiklavě zelená vesta, by měly dvě dvojice křiklavě zelenejch kulometů nad přední i zadní vidlou! :mad: Ktomu ještě tak přes celý záda hákovej kříž a na přilbu dva "elektrikářský" blesky - ne kvůli víře, ale jen pro efekt... Mno a na kufr přišroubovat prostřelenou lidskou lebku, kolem pasu viditelně omotat těžkej řetěz a můžem bezpečně vyrazit! :mad: B)

28 kvě 2008, 10:45

[quote=TheWitch]Taky si myslím, že větší účinost, než křiklavě zelená vesta, by měly dvě dvojice křiklavě zelenejch kulometů nad přední i zadní vidlou! :mad: Ktomu ještě tak přes celý záda hákovej kříž a na přilbu dva "elektrikářský" blesky - ne kvůli víře, ale jen pro efekt... Mno a na kufr přišroubovat prostřelenou lidskou lebku, kolem pasu viditelně omotat těžkej řetěz a můžem bezpečně vyrazit! :mad: B)[/quote]

Přemýšlím, kde seženu tu lebku s dírou. Ostatní se dá koupit. :D Asi skočím na patolku a za mírný úplatek.... ;)
Ale jak už jsem se vyjádřil jinde, ten víkend si vestu vezmu.
Tuhle akci podpořím. B)

28 kvě 2008, 10:54

[quote=R1max][quote=TheWitch]Taky si myslím, že větší účinost, než křiklavě zelená vesta, by měly dvě dvojice křiklavě zelenejch kulometů nad přední i zadní vidlou! :mad: Ktomu ještě tak přes celý záda hákovej kříž a na přilbu dva "elektrikářský" blesky - ne kvůli víře, ale jen pro efekt... Mno a na kufr přišroubovat prostřelenou lidskou lebku, kolem pasu viditelně omotat těžkej řetěz a můžem bezpečně vyrazit! :mad: B)[/quote]

Přemýšlím, kde seženu tu lebku s dírou. Ostatní se dá koupit. :D Asi skočím na patolku a za mírný úplatek.... ;)
Ale jak už jsem se vyjádřil jinde, ten víkend si vestu vezmu.
Tuhle akci podpořím. B)[/quote]

...já samozřejmě taky! ...už upaluju do města přikůpit!! ;) B)

28 kvě 2008, 12:57

jestli se někam dostanu tak si ji vemu taky.. :)

28 kvě 2008, 16:06

Přidá se na tuhle akci někdo ze skútrařů ?

28 kvě 2008, 18:24

Jelikož jsem dostal od ČP vestu XXL, měl bych reflexní pruhy pod zadkem, na kterých bych si určitě seděl a neplnilo by to svůj účel, takže bez vesty. :D

28 kvě 2008, 18:42

Tak to já tu svoji zas skoro nejsem schopnej dopnout. Jen nevím, co je to za velikost (XL?).

31 kvě 2008, 20:07

Tak teda, dnes jsem byla v Havířově a zpět. Všeho možného na dvou kolech jsem potkala kvanta, ale ani jeden kus reflexní vesty.

31 kvě 2008, 20:15

tak jsme za těch cca 500 km potkali jen jednoho ve vestě z nás průběžně 6-7 měli vestu 3 tak jsem uvažoval jestli jsme si nespletli datum :o

31 kvě 2008, 20:17

Asi se to nějak neujalo. Nepotkal jsem nikoho, kdo by vestu měl

31 kvě 2008, 20:55

[quote=g.man]Asi se to nějak neujalo. Nepotkal jsem nikoho, kdo by vestu měl[/quote]

jezdíš po špatných místech měl jsi jet na západ a potkal by jsi hned tři deb.... ve vestách :D
Naposledy upravil KYBLOS dne 25 bře 2013, 18:33, celkově upraveno 1
Důvod: Úprava neslušných výrazů

31 kvě 2008, 21:24

No pánové a dámy co ktomu dodat..dneska jsem venčil rodinku v plechovce.potkali jsme asi 40 frajerů na dvou kolech od skůtrů až po super sporty..otázka zní kolik jich mělo vestu?????????????????????????????????????Odpověď zní.jeden a ten ještě nějaké babě na oktávce měnil defekt takže ji měl možná proto že ji mít musel :o takže zítra ráno jedu na autoburzu a budu se rozmýšlet jestli tu vestu na sebe navleču nebo se na to vy...u :mad:jinak to mohlo být docela zajímavé
Odeslat odpověď