Protože se ve vláknu o " jahodovém oleji " rozjela diskuze o RC modelech, tak v tomhle tématu je můžete probírat do omrzení Myslím, že pár pacientů se tady najde
Ja zas litam.. ale ledadla co jsem kdysi postavil ted nejsou schopny letu a na vetrone nemam gumiprak.. takze jsem si poridil male letadlo z EPP a blbnu s tim . Auto bych chtel taky, jenze ted tecou penize nekam jinam : ).
Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 , Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 , CPI Popcorn, 50 ccm, '03
To víš že tam pár věcí navíc mám.Odlehčený kovaný kardan,závodní motor kterej točí 25.800ot/min a jede 60km/h,zapouzdřená ložiska,digitální přijímač se zrychlovačem a brzdou(jede jen dopředu),tlumiče olejové a spešl slicky.To je tak zhruba vše
Zdarec. Jak vidím, tak nás" postiženech" vším možným je tady víc a to je dobře, protože kdo si hraje,nezlobí . Já taky modelařím a důležitý je, aby to letělo a hodně dlouho a vysoko. Dělám hlavně elektry a upřednostňuji klasickou stavbu, takže balza, překližka a už se řeže a brousí. Největší radost má moje žena . To by člověk nevěřil, kam se dostanem od našich strojů . Letu, plavbě i jízdě zdar.