1) nešťastná náhoda
Tak když jsem se ve středu v noci vracel z Skůtrtkaničky a Goldwingnitě z Práglu, někde před Lubencem jsem díky určitě mimořádně dokonalému dopravnímu značení prubnul hopík na bombastickém napojení nového a starého asfaltu. To že jsem tam ztratil plast ze zadku jsem pochopitelně zjistil až včera odpoledne. Říkám si, kde ho budu schánět, určitě tam někde leží třeba poškozený ale leží.
2) nešťastná náhoda
Volám švárovi co se zrovna vracel z Prahy ať má oči na šťopkách kdyby něco zmerčil.
No jasně že mi to nedalo a jakmile jsem mohl vyrazil jsem hledat taky. Dorazil jsem na benzínku asi v půli cesty že natankuju, zrovna si předávali službu tak nešly pistole, v ten okamžik jsem mrknul na telefón jestli ten plast třeba nenašel. Potom jsem se šel zeptat proč jako nemůžu natankovat a v ten okamžik jsem prošvihl hovor že je sice zlomený ale na světě.
A to mě ještě stačil minout zatímco jsem se zdržel u té benzínky, no dotankoval jsem a vyrazil dál.
3) nešťastná náhoda
Samozřejmě že když bylo takové vedro tak jsem vyrazil velmi, velmi na lehko, jel jsem zakhle jen 3x z toho jednou včera. Normálně i v tomto počasí jezdím v hadrech, mám otevřeno co jen jde a přece se koupu ve vlastní šťávě, Jó kdybych tak měl ty hadry byl bych smradlavej ale chodil bych po dvou, ne po třech…
4) nešťastná náhoda
No abych vás nenudil, dojel jsem opravdu „lufťáckým“ tempem až do Lubence, Tam je hned u značky fotící radar, tak se tempo všech ještě snížilo na cca 45km/h. No a pak to přišlo, důchodkyně pravděpodobně s absolutním právem přednosti kdykoli a kdekoli hupsla na přechod opravdu to bylo o prsa kdy jí projíždějící auto minulo, další to zahamstl a na mě zbyl prostor s 3dny starou nastříkanou značkou pozor děti přes celou šířku pruhu.
Na tomto jsem pobruslil a jakmile se to chytlo asfaltu proběhl nadhoz rozzuřeného býka a už jsme s burgošem jeli po boku jako bowlingová koule, Vše by celkem šlo kdyby strike nenastal v okamžiku kdy jsem se na levém boku napíchl pravým světlem do tažného oka služební octávie s nějakou kapitánkou vyšetřovatelkou PČR.
Ztáty moje:
Odřenej, prodřenej, naražený koleno, bez zlomenin. Byla provedena kolení liposukce 5ti vééélkých stříkaček něčeho. Na RTG sice prý něco vidět je ale upřesní se to cca po týdnu, pokud to „nevyjde“ tak 3měsíce s ortézou. Vyfasoval jsem lampasy na nohu a hole z kraje Verdonu. První noc proběhla v duchu neustálých střídání poloh a vyluzování zvuků, dneska už to absolvuji s nějakými tlumícími prostředky.
Ztráty burgoš:
Jen to co jsem viděl přes slzy v očích tak, pravý světlomet, levý blinkr, budíky, Háčko na plégu, možná i nejaký šrám , kaplička budíků, plast s kastlíky a spodní vnitřní plast je poutrhán ze zámků a šroubů od lakované kapotáže, lak odřeniny.
Snad díky taktice dojezdu bowlingové koule nedošlo k nárazu předního kola do auta, blatník je netknutý, domnívám se tedy že by mělo být řízení ok. Žadná ztráta provozních kapalin, chlazení a olej tedy ok. Polohové čidlo zafungovalo a vyplo v lehu motor.
Doma jsem se snažil sundat ty plasty u řízení abych to dostal do garáže ale je tam řádně vražený ten kovový držák pléga, díky tomu to štíplo budíky. Do garáže jsem dojel. Motoricky zatím bez následků
Dokud si nebudu moct k němu sednout nebo dřepnout tak se nic dít nebude…
Ztráty octavia PČR
30cm škrábanec zadního nárazníku
Toť moje živé story.
Rozhodně nechci nikomu radit, nebo šahat do svedomí, samozřejmě na tom nesu i svůj díl viny. Pokud budete vyjíždět třeba jen do večerky pro chleba, fakt nepodceňujte to oblečení a obuv. Myslím že kdybych měl Jetku helmu tak bych si asi klofnul do asfaltu, soudě dle škrábanci na Coxovi Samozřejmě že to už „máme v ruce“ ale myslím že v daném okamžiku trochu opomíjíme předvídavost a možný důsledek. Pozor nejedná se o promoakci„nemyslíš, zaplatíš“ to rozhodně ne. Jen si třeba vzpomeňte… jo a mimochodem, dle policie jsou ty nastříkané značky díky EU a budou se objevovat stále častěji a hustěji v našich městech a obcích BACHA NA NĚ
Teď to vidím tak ze strany která je tak samozřejmá až to děsí, jak se obléct, jak se obout, cokoli ležícího v místnosti na zemi je riziko pro 3 nohy, ale fakt nejlepší jsou schody. Asi nechám provést přestavbu obývacího pokoje na VIP lékařský pokoj. Televize, počítač, vysoká postel, hajzl 5metrů, koupelna 5metrů. No budu kempovat, Pramiinek odjíždí s dětma a se psem na 14dní na prázdniny
Fotky od lounských policajtů nemám a rentgeny taky ne, tak aspoň ty slzavé tady