@salmon: v pohode, forester reagoval na mna
@forester: Sorry, ale tvoja odpoved je ako z marketingoveho sustredenia hondackych predajcov Ale ak si to myslel len ako vtip, tak OK
sigi píše:"forester" ja bych na tvém místě nehodnotil něco,na čem jsi nikdy nejel...jako inovace a pod....za další ani bych nehodnotil rychlost...zajed si někam k prodejci,svez se na tom,ale pořádně a potom budeš vědět o čem to je....ja už tahnu ted po roce a pár měsících 40.000km..kolik jsi toho najel ty??? Moje MP3 500 porád jezdí žádný problém,žadná oprava...prostě nic....co chceš inovovat??? jaké zbožné přání mají italové??? Já a myslím i ostatní kdo jezdí na MP3 jsou maximálně spokojeni....a myslím že jen málokdo řeší nějaké problémy.Pokud skutru dáš pravidelné servis.kontroly tak ti to skutr vratí v bezporuchovosti.
Tak to jen k tvé poznámce.....Mě se kolikrát libí jak hodnotíte stroj,na kterém jste nikdy neseděli....víte absolutní prd jak to jezdí...ale všichni jste kolikrát doslova mistři v názorech....
Jen pro zajímavost,forester píše:PCX je prevratný skúter a to je patrené z... elektronických vymožeností ako Štart-Stop systém, ktorý bol ako prvý sériové použitý práve na tomto skútri.
sigi píše:Tak ti dekuji " forester" že mi odpouštíš,ja se bavím... ...ale jsi mimo mísu.....ja se bavím o tom abys nehodnotil něco na čem nejezdíš...a pokud máš v povaze se semnou hadat je to tvoje věc...jednou jsi mi nahože odpověděl a ted znovu,v pohodě,potřebuješ si pohonit ego,to beru....jsou takový lidi....ja jsem psal že jsem najel ty kilometry bez poruch....!!!!!! za 4 roky budu už MP3 měnit něbot bude mít hodně přes 100.000 km takže nepotřebuju nic měřit cestovateli...ale bavil jsem se o poruchovosti....!!!!! a co se tyče ježdění....mám ti tu vypisovat kde jsem všude byl já???? to snad ne....ja si ego nepotřebuju tímto zpusobem honit,každy kdo mě zná ví kolik jsem toho nalital a kde všude jsem se skutrem byl....
Přečetl sis nadpis tohoto tematu o čem tahle sekce je:????
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 25 návštevníků