od pajapaja » 13 srp 2009, 18:54
takže : Proč,jezdím?To je srdeční záležitost.Když jsem byl malej capart,tak jsme neměli auto,ale doma byla furt motorka solo a motorka se sajdou, a stou se přes léto jezdilo po výletech a pod.Já s bráchou v sajdě a naši na motce.Když se jelo na pole,jelo se na solu,já na nádrži,tatík řídil za ním brácha a nakonec máti.A pořád jsi nasával ty vůně benzínu,oleje,sena,města a ochutnával jak chutnají mušky mezi zubama když ses křenil,nebo jak pálí muška v oku.No a furt se něco opravovalo,takže jsme se motali kolem a mně už to zůstalo.Prastrýcové jezdili v zimě v létě do práce,strýc měl nortona,druhej javku,třetí péráka,..pařeza.....Ve dvanácti jsme s bráchem honili po zahradě skůtr čz /když budete padat,tak nechte nohy nahoře a ty plechy to chytnou/říkal tatík/Potom čz 150c atd.V sedmnácti papíry a čz 477/za necelý dva roky najeto cca 40000km/ vojna,rodina.Doma jsem měl pořád něco na ježdění.Mezi tím mě motorky i živily. Loni jsem si pořídil skůtříka na ježdění kolem komína s tím,že ho nechám synovi,ale ten se rozhodl až pro 125ku takře pajda půjde do světa koupí se 125ka,možná skůtr/maximální praktičnost/ možná nějaká Yamaha SR,Suzuki GN...ještě nevím.krom toho je teď doma ještě babeta/prodávám ji/ a čerstvě panelka 250.Loni jsme si s kámošem dali na těch 50kovejch skůtrech Balaton a už v ton zase lítám,takže na tý panelce plánujeme další dálkový jízdy/maďarsko,slovinsko,chorvatsko,itálie a přes alpy domů/ možná zkusím i fotopohár ale to záleží na více okolnostech.
Je to jako s hudbou nebo sportem.budou dva co mají rádi hudbu,ale jeden rock a druhej klasiku,nebo třeba fotbal a golf.A pak jsou tací co můžou oboje,hlavně že se něco děje.A k těm se řadím já.Jinak můj názor-je jedno na čem,hlavně že jezdíš.
Jinak tatíkovi je 71 a ročně na babetě/na ryby,pro knedlu,za kámošema/najezdí kolem 3000km a furt má cukání si pořídit aspoň 100vkovýho smila od yuki aby to jelo rycjlejš.
A nejhezčí pohled na svět je ze sedla../koně,motorky,skútra../
Naposledy upravil
pajapaja dne 13 srp 2009, 19:10, celkově upraveno 2