jarafari: neboj se nic, ve velkým TP nic taky není, teď se do něj podívat nemůžu, páč sem v práci a TP je doma, ale stopro sem do něj koukal, páč mě to taky zajímalo, když mi dali malý TP s tím, že platnost do není uvedena Jinak říkám, na technický, když sem byl s minulým Atlantisem, mi zkontrolovali jestli to bliká, jestli to svítí a jestli fungují brzdy + VIN, jinak nic
kaaduh: No tady sem už tak nějak projezdil co se dá, nebo co mě zajímá a jakmile chci jet někam dál, což mě hodně baví, tak nemám kam dát věci atd... Ono třeba jet do Itálie by možná na malým scootu šlo ovšem po nějakejch okreskách atd... no a dovolenou bych si musel vzít tak na měsíc Jinak bych jel rád někam dál třeba s lidmi jako je kraken.99, MikyMiky, tom.boy, Tomulátor apod. a ti mají samo big scooty a s malým bych je měl na dohled cca 10 sekund pak už bych opět viděl jen krajinu kolem sebe, páč oni už sou někde v................ No a taky stárnu, i když to tak určo nevypadá no a jak člověk stárne, začíná čím dál tím víc upřednostňovat pohodlí atd... Prostě všechny ty důvody převýšili moje přesvědčení, že se malýho scoota nikdy nevzdám No a když sem uviděl X9ku, kterou nyní mám, tak sem se totálně zamiloval a bylo rozhodnuto. Byla to láska na první pohled Samo sem koukal všude na motoinzerci, tipmoto, annonci apod., ale tahle X9ka, kterou mám se mi líbila jako první už ve chvíli, kdy jsem o její koupi ještě ani nepřemýšlel a nakonec sem u ní skončil