Prezidentské volby 2013

Diskuze o čemkoli.

Koho budete volit v druhém kole prezidentských voleb?

K volbám nepůjdu a nebudu hlasovat (popř. svůj lístek odevzdám schválně v neplatné formě)
10
10%
Ještě nejsem rozhodnutý/á
1
1%
Miloš Zeman
46
45%
Karel Schwarzenberg
45
44%

Celkem hlasů : 102

Re: Prezidentské volby 2013

Příspěvekod satanachist » 13 led 2013, 14:46

MMMM: Přesně jak říká fleet.admiral. Nejde vůbec o zpěv, ale o znalost textu skladby, kterou znají již děti na prvním stupni ZŠ. Já budu volit Zemana. Jak ukázaly volby, tak Zeman nějak nevadí lidem a co napáchal, jak píšeš, že by to byla ta nejhorší volba. Ukázalo se, že spíše vadí Ornitologická Divadelní Společnost a to co napachála. Sobotkovy ani ne 3% svědčí za vše. U knížete je si dále nutno uvědomit že, cituji jeden odborný článek:
„Není mi sice občas rozumět, ale mé názory jsou jasné.“ V kampani pro prezidentské volby 2012 podle kreativce Marka Prchala jeho volební tým především skvěle maskuje hlavní problém kandidáta, spočívající v tom, že mu často není rozumět, tím, že v klipech kandidát vůbec nemluví, ale mluví jen jeho příznivci.
Podle faksimile desetiřádkového strojopisného výpisu ze zdravotni dokumentace podepsaného MUDr. Jaroslavem Svobodou z I. lékařské fakulty UK v Praze a datovaného 7. prosince 2012, je pacient dlouhodobě sledován po aplikaci aortální bioprotézy v únoru 2008 pro kombinovanou aortální vadu s převahou aortální stenózy (zúžení aorty) a dále je léčen pro arteriální hypertenzi (zvýšený krevní tlak), která je při léčbě plně korigována. Hypnologickým, logopedickým ani gerontologickým hlediskem se žádná zpráva nezabývala.
Takže zajisté jeho myšlení jako člověka, který má nakrku 8-ý křížek, není takové jako 60-níka, tak se můžeme těšit na to, že se bude pan KS chovat tak, jak bude chemik pískat! Názorově je Zeman daleko čitelnější.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Mohu vozit 80 lidí za zády, ale na velkou motorku si mohu maximálně tak sednout.....
satanachist

1000+

Reputace: 74
Skútr / moto: Honda PCX 125
Tuning / úpravy: plexi Givi, brašny, zásuvka, teploměr, hodinky

Příspěvekod Honzus » 13 led 2013, 14:54

Zeman - Šlouf... to stačí jako důvod, proč toho arogantního vepřohlava nevolit....
Je: Moto Guzzi Griso 850 - jedinečnost s V-Twin pod zadkem

Bylo: Piaggio Beverly 300ie - Aprilia SportCity One 125 - Kymco Super8 50
Honzus

50+

Reputace: 0
Skútr / moto: Moto Guzzi Griso 850 Rosso

Příspěvekod satanachist » 13 led 2013, 15:05

Tak ono to v Parze ani jinak nejde, že? :D Mj. soudit člověka podle vzhledu je ponižující....
Mohu vozit 80 lidí za zády, ale na velkou motorku si mohu maximálně tak sednout.....
satanachist

1000+

Příspěvekod Honzus » 13 led 2013, 15:09

V Praze to samozřejmě jde jinak (v prvním kole jsem například já volil Franze), ono soudit podle místa bydliště určitě je povznášející... to, že Zeman je vepřová hlava, je fakt a konstatování, nikoli hodnocení, hodnocení je, že je to arogantní zmetek neštítící se spolupráce a praktik nejhorších časů KSČ a za nejbližsí spolupracovníky mít pány jako je Šlouf, prostě ideální kandidát pro Čechy, je to tak?

Honzus

50+

Příspěvekod satanachist » 13 led 2013, 15:18

V něčem máš samozřejmě pravdu. Ale diskuze o politicích a KSČ je nekonečná.... Ale já poukážu na některé podrazy pana knížete.
V roce 2002 obcházel nařízení pro ochranu před kontaminací malachitovou plísní, které v té době zachvátila chovy v několika středoevropských zemích, podle kterého nebylo možné prodávat ryby z jeho rybníků, dokud neprojdou laboratorními testy, a ryby za miliony korun prodal účelově zřízené firmě svého správce.
Roku 2002 žádal od státu dotace na opravy svých rybníků v rámci programu Obnova rybníků po povodni z roku 2002, v září 2003 získal 2,7 milionu korun na Kroupovský rybník a o dva měsíce později 1,8 milionu korun na obnovu rybníka Ždír. U Kroupovského rybníku byl přesažen termín pro kolaudaci asi o 6 měsíců. Ministerstvo financí vedené jeho pozdějším blízkým stranickým kolegou Miroslavem Kalouskem mu prominulo povinnost dotaci vrátit. Server iHNed.cz v souvislosti s tímto případem uvedl, že ministerstvo financí promíjí povinnost vrácení dotace 90 % lidí, kteří o to zažádají. V případě rybníku Ždír dodal svůj díl peněz (70 tisíc Kč), jímž byla dotace podmíněna, s měsíčním zpožděním a za toto pochybení mu byla Ministerstvem financí řádně vyměřena a následně vybrána sankce 60 tisíc Kč.
Přiznal, že na počátku 90. let 20. století přijal nabídku úředníka urychlit vyřízení restitucí za příslib protislužby. Tuto skutečnost potvrdil roku 2010 v rozhovoru pro Mladou frontu DNES. V reakci na zveřejnění, pak oznámil: „Nebyla to žádná suma. Nebyly to peníze. Bylo to něco jiného, jakási protislužba, kterou po mně ten úředník tehdy chtěl a kterou jsem pro něj měl udělat. Byla to výjimečná situace.“ Celý případ byl již při svém zveřejnění promlčený.
Tím jsem jen chtěl říct, že "žádný z nás není bez chyby".....
Ohledně té Prahy jsem to myslel samozřejmě s nadsázkou. Vždy to byl stát ve státě a názorově většinou jinde než např. Morava.
Jinak samozřejmě jsou to svobodné volby, tak si svobodně každý zvolme dle svého vědomí a svědomí.
satanachist

1000+

Příspěvekod Honzus » 13 led 2013, 15:24

Ano v pořádku, jen mi opravdu chybí výpis kauz Zemana a jeho blízkých, u Schwarzenberga si ti lidé práci dají. Jak závažná ta činnost je, ať posoudí lidé, za mne osobně je největší hnus KSČ a jakékoliv její praktiky včetně napojených lidí.

To, že Praha (Čechy) mají jiné názory než Morava, je jasné a ať si každý volí koho chce, já jen poukazuji, že z obou kandidátů dle mého názoru má mnohem větší škraloupy pan Zeman.

Honzus

50+

Příspěvekod Pepe Burgman » 13 led 2013, 16:02

Nemluv o praktikách KSČ,hnusy vytváří i tato vláda.Dej si práci a vyzjisti,kolik dnešních pravicových politiků bylo v KSČ,či s ní jakkoliv spolupracovalo.
Konec dobrý,všechno dobrý.
Pepe Burgman

500+

Reputace: 25
Skútr / moto: Suzuki Burgman 400
Tuning / úpravy: Samolepky ze srazů

Příspěvekod satanachist » 13 led 2013, 16:15

Pepe Burgman to řekl za mě. Ono je jednoduché začat vytahovat "zločiny" KSČ, ale nejdříve by se měl každý zamyslet co dělá dnešní garnitura, která byla s větší části ať přímo či nepřímo spjatá s KSČ. V tom našem absurdistáně se snad i za 50 let bude vše svádět na KSČ. Aby to blbě nevyznělo, já jsem nebyl ani svazák natož příznivec KSČ, ale už mě to věčné ohánění komunistama štve... A výpis Zemana není problém taky udělat. Jak jsem už před tím napsal - nikdo nejsme bez chyby....
satanachist

1000+

Příspěvekod satanachist » 13 led 2013, 16:18

Miloš Zeman: Před volbami v roce 1996 jednal tajně s podnikatelem Janem Vízkem - podrobněji Aféra Bamberg. Kritizován byl i za výběr nejbližších spolupracovníků, zejména šéfa svých poradců Miroslava Šloufa, politického představitele předlistopadového SSM i KSČ. V roce 1999 vyšlo najevo vydírání správce Štiřínského zámku jeho poradcem Jaroslavem Novotným, který po správci Václavu Hrubém požadoval vyrobení falešných důkazů na bývalého ministra zahraničí Zielence. Ve stejné době bylo zjištěno, že na zámku Štiřín bylo funkční odposlechové zařízení. V květnu 2000 bylo odhaleno, že v týmu poradců tehdejšího premiéra Miloše Zemana vznikl materiál nazvaný Olovo, který měl zdiskreditovat ministryni školství a Zemanovu stranickou kolegyni Petru Buzkovou - podrobněji Aféra Olovo.

Spokojenost?
satanachist

1000+

Příspěvekod novaka » 13 led 2013, 16:25

Já hlavně nechci aby měl Kalousek vliv na ČNB a s ČNB nebo jmenováním soudců velmi úzce souvisí i funkce prezidenta. Jinak pokud někdo souhlasí s vyšší DPH na potraviny, restitucemi pro církev, školným na VŠ, omezením svobody na netu, tak volí koho volí. Co se týče voličů pro toho či onoho kandidáta, tak už čeští klasikové psali o problematice české maloměšťácké společnosti ... to už asi neplatí, protože řada obyvatel měst žije na vesnici. Co se týče Zemana a jeho prý vazeb na ruské petroolejářské společnosti, tak ty petroolejařské z USA, VB a Holandska a Ruska sem tam spolu spolupracují ... chápu možná někdo něco namítá obecně proti velkým společnostem. Já ne. Faktem je, že díky montovnám od Zemana máme dnes relativně nízký dluh. Zemana jsem v prvním kole nevolil ... moje kritérium věk do 60 ti let nesplňoval. Ve druhém na výběr ale moc není. Jinak model není ani jeden z kandidátů co postoupili. Jde i o národní zájmy. Budu volit více energického prezidenta.
Naposledy upravil novaka dne 13 led 2013, 16:36, celkově upraveno 1
novaka

250+

Reputace: 1
Skútr / moto: Burgman 200

Příspěvekod satanachist » 13 led 2013, 16:30

Mě jde taky hlavně právě o ten věk. Vždyť i v USA, když zvolili nejstaršího prezdienta R.Raegana ve věku 69 let, snesla se tam vlna kritiky. Pak si taky nedokážu představit novoroční projev. Ten bude s titulkama :D
satanachist

1000+

Příspěvekod Pepe Burgman » 13 led 2013, 16:33

Kdo je bez vinny :?: :roll: Ať hodí kamenem.

Jistě všem známá kauza členky KSČ v jihočeském vedení školského odboru.Vůbec jí neznám,ale nepochopím,že se studenti Třeboňského gymnázia a dalších škol nechali naverbovat do jakési demonstrace,hladovky atd.

Nejdřív se každý oháněl demokracií a když to vyšlo jak vyšlo,bylo vše špatně.Ten učitel,který to rozjel mi připadá tak na 30 let.Tudíž asi těžko si pamatuje praktiky KSČ.A z vyprávění druhých?

Ale ti studenti by si měli uvědomit,co zamýšlí pravice-zavedení školného.....
Až jim rodiče řeknou:cinkal jsi klíčema?tak si běž na školu vydělat,my na to nemáme.
Konec dobrý,všechno dobrý.
Pepe Burgman

500+

Reputace: 25
Skútr / moto: Suzuki Burgman 400
Tuning / úpravy: Samolepky ze srazů

Příspěvekod Curtiss » 13 led 2013, 16:34

Ono by toho bylo daleko víc, ale mě je to jedno. Je zcela zřetelně vidět, že tu všeobecně velmi silně převažuje tzv. selektivní paměť - čili to špatné příznivci svého "oblíbence" velmi ochotně zapomínají. Já mám jasno a zcela otevřeně přiznávám, že budu volit pana Schwarzenberga.
Curtiss

100+

Skútr / moto: Yamaha Majesty 125, Honda GL 1500 GoldWing

Příspěvekod Honzus » 13 led 2013, 16:46

Curtiss: přesně, jak říkáš. Mým oblíbencem není ani jeden z pánů, co postoupili, ale Zeman je vrcholným prototypem politika, kterého nemůžu ani se zamhouřenýma očima a se zalepenýma ušima volit, za žádných okolností. A srovnávat jakoukoliv hospodářskou trestnou činnost s totalitními zvěrstvy KSČ, to chce taky silnej žaludek. Ale co chci, tento národ vloni vesele komáry volil, tak nač ten můj údiv.....

Honzus

50+

Příspěvekod Curtiss » 13 led 2013, 16:53

Kdopak si např. pamatuje na oeraci s názvem "Olovo"? Nevěřím, že její strůjce se změnil a někoho s takovými praktikami já za prezidenta nechci. Opoziční smlouva - to je taky jeden z chvályhodných aktů, že?
http://zpravy.idnes.cz/operace-olovo-me ... domaci_ond
P.S. doporučuji především pozorně přečíst datum vzniku toho článku, aby se vyloučily jakékoliv spekulace o dodatečné účelovosti v souvislosti se současnými volbami.
Curtiss

100+

Skútr / moto: Yamaha Majesty 125, Honda GL 1500 GoldWing

PředchozíDalší

Zpět na Volná diskuze

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek