Diskuze o čemkoli.
Odeslat odpověď

Koho budete volit v druhém kole prezidentských voleb?

K volbám nepůjdu a nebudu hlasovat (popř. svůj lístek odevzdám schválně v neplatné formě)
10
10%
Ještě nejsem rozhodnutý/á
1
1%
Miloš Zeman
46
45%
Karel Schwarzenberg
45
44%

Celkem hlasů : 102

Re: Prezidentské volby 2013

26 led 2013, 15:56

Demokracie nade vše :lol: :lol: :lol:

26 led 2013, 16:12

Bojím se, že už se to nezvrátí...
Tolik lží, špíny a absolutně nesouvisejících a neověřených dezinformací, které tým pana Miloše vyprodukoval za poslední tři dny, to bylo ohromující.

26 led 2013, 16:15

Kazdopadne to bude volba vetšiny volicich a budeme ji muset respektovat.

26 led 2013, 16:19

väčšiu komédiu (voľba prezidenta ČR) som nevidel do doby grotesiek s Charliem Chaplinom :D
zbytok komentára si nechám pre seba...ešte by ma zablokovali :D

26 led 2013, 16:21

Mě na tom velmi mrzí, že se lidi tváří že ty lži nevidí. Že ty souvislosti jsou irelevantní.
Třeba to že paní Schwarzenbergová neumí česky. Ano je to pravda.
Paní Livie Klausová česky umí, ale nějak si nevzpomínám, že bych ji někde slyšel mluvit, na nějakém veřejném místě jednání nebo tak něco. Asi mluví na různých akcích, asi mluví i v rámci své profese, ale jako obyčejný člověk si na ten moment prostě nemůžu vzpomenout. Takže pro mě je vlastně úplně jedno, jestli mluví česky nebo ne, stejně ji neslyším a taky nic neříká (třeba do televize a tak).
No a takových momentů je tam spousta...

26 led 2013, 16:25

Je úplně jedno, kdo jak mluvil - lhal atd. ještě sečteno není. Stejně budeme nadávat ať tam sedí kdokoliv.

26 led 2013, 16:36

Podívejte jak před prvním kolem zdiskreditovali Fišera...!!!
Naházeli na něj účelově tolik špíny,že to nebylo ani možné.
Prostě když potřebuju převálcovat soupeře udělám to jakýmkoli způsobem.....ať jeden nebo druhý.
To je krédo dnešního zkurvenýho světa......převálcovat,rošlapat zničit. Férovost se nenosí.
Jinak si všiměte že Karel vyhrál ve velkých městech a u bohatých,protože jim jako vládní přisluhovač
přináší nejvíc peněz.
A Miloš jinde na venkově a u obyč.lidí protože tam tahle vláda ožebračila všechny nejvíce tak proto radši dají Miloše.

26 led 2013, 16:39

Marty108:Tak pod to bych se podepsal.

Já Zemana moc nemusím, ale je to pro mě menší zlo, protože nebude moct za nitky tahat Kalousek, kterýho nesnáším.

26 led 2013, 16:41

ano - ano z největší pravděpodobností je Miloš na hradě. :D

26 led 2013, 16:46

No nezbývá než pogratulovat.
Platí zde "vox populi vox dei"

26 led 2013, 17:01

tak snad jsme volili trochu tradičně,nebo chcete-li předvídatelně,myslím,že Zemana snáze strávíme,přeci jen představa poměrně stařičkého aristokratického knížete se špatnou výslovností v čele státu a jak jeho choť po švejkovsku říká ceskáá foják,tobrá foják mi příjde ůsměvná.Akorát pražáci byli trochu mimo :mrgreen: :mrgreen: .

26 led 2013, 17:13

Přesně tatíku, akorát ti pražáci, co byli mimo byli pražáci možná tak v občance a trvalém bydlišti. Jinak to jsou naplaveniny, které Praze a skutečným pražákům kazí pověst :wink:

26 led 2013, 17:31

Knížeti si myslím nejvíc uškodilo to, že sedí v této cirkusové vládě, který má většina lidí plný zuby.
Podívejte se na kandidáta Sobotku za ODS, jak skončil.

26 led 2013, 17:36

Tak to jsme to dopracovali....tak ted pomýšlím na emigraci zase já.....Zeman prezidentem ,,,,,,jdu balit kufry :lol: :lol: :lol:

26 led 2013, 17:43

Já bych to tak nehrotil, ono když se nad tím člověk zamyslí, je to stejně skoro jedno, kdo tam sedí.
Odeslat odpověď