Píšu pouze svůj názor, nikoho neosočuji, nenapadám a s každým zajdu na pivo a je mi úplně jedno jestli volil Losnu nebo Mažňáka.
Čím více sleduji dění kolem politické scény, volby a volbu presidenta, tím více si myslím, že je úplně jedno jak to dopadne. Oni se už nějak domluví.
My jsme tak strašně manipulovatelní. A pitomý. Ach jo. Je nám stále předhazováno, koho bude volit která celebrita, jeden pomlouvá druhého, vychvaluje prvního, stále je nám něco doporučováno. Je to smutné.
Byli jsme naštvaní, že po sametovce komunisti zůstali, neměli jsme je rádi, nadávali na ně tím více, čím nám na lístku v hospodě přibývalo čárek. A jak to dopadlo ?? Při svobodných volbách jsme si někteří vybírali a zase pak v hospodě nadávali. Pak v roce 2012, při dalších svobodných volbách, kdy byla účast 36 %
byli jako vítězové hlasu lidu zase komunisti
začali obsazovat funkce a teď se v Praze koná demonstrace a podepisují se petice v kleci ? Vždyť je to šaškárna. Proč byla tak malá volební účast ? Myslím si že mnoho těch co teď podepisují v červené kleci a nadávají ani u voleb nebyli. Začínám se pomalu klonit ke konspirační teorii, že vše bylo od samého začátku domluvené a sjednané.
Vždy jsem k volbám šel a volil podle toho jak jsem cítil. A pokud budu moci i třeba když mě donesou k posteli urnu volit budu. Tedy do té doby než dají do urny mě. Bylo nám předhozeno jedenáct kašparů. Dva vypadli. Zbylo devět. Z toho si národ vybral. Kupodivu účast byla opravdu slušná. Zbyly nám dva kašpaři. A teď je zase na nás, vybrat toho o kom si myslíme, že bude méně škodlivý a bude nás lépe reprezentovat venku a nebude krást pera. Alespoň ne tak blbě. A to bychom udělat měli. Tak si to alespoň myslím já. A já jsem si vybral. A myslím si, že vlastním rozumem. Snad.
A ať to dopadne jakkoliv, s každým se rád na silnici potkám a podám si ruku.