od mrokar » 30 bře 2008, 09:39
Krakene - kde som pisal, ze u nas je pekne, to bolo asi este v unoru, tak isto ako u vas, ale pokial nie su teploty nad +10, nesadnem na stroja, moje klby a platnicky su uz z prace ojazdene, nepotrebujem este aj reumu...
Lojza - vediem si statistiku tankovania aj s priemernou spotrebou. Nikdy netankujem za 200, 300 Sk, VZDY plnu nadrz (takto tankujem raz, keby som tankoval za 200, 300 Sk, to by som na pumpu isiel 4 km asi 10x za mesiac, co je ten nejky litrik usporeny...)
Bezne mam tu spotrebu ako som pisal. Potom som tu u nas na dialnici skusal, ako mi premeriava, ci podmeriava tacho vzhladom na GPS. 2x18 km tam a 2x18 spat... nesiel som standardnou ustalenou rychlostou, ale ako vravim, zosliapol som pedal plynu na podlahu a synovec zaznamenaval hodnoty tacha a GPS.
Neviem, co este na tom nechapes, spotreba pre Stellu niekedy bola pisana 2,1 l/100km. Ja som sa pod 3l nedostal. Preco? Oficialne bola deklarovana spotreba pri ustalenej 28 km/h rychlosti, ale ja som lietal na plny plyn vyse 50...
Naposledy upravil
mrokar dne 30 bře 2008, 09:40, celkově upraveno 1
Keby nieco, na inych forach som aj mPershing...