TADY DALŠÍ,kteří mne kontaktovali I S KONTAKTEM-life@lifereport.tvZdravím,
tato firma okradla moji matku o 70.000,- .... rád se zapojím.
Díky René šír
Dobrý den,-
katusa11@centrum.cz četla jsem na jednom forum, že se soudíte s firmou R-technik Romančík Hořice!!! Bohužel jsme take teto firmě naleteli a ted z nich tahame 20tis kč za vrata.Sám Romančík odstoupil od smlouvy. Jenže ted nemužeme z nich dostat penize.telefon nebere ROmančík, jen se dovolam ty jeho asistence. Děsny!!! minuly tyden přišel od nej mail, že penize nam pošle na učet tento tyden, stale nemame nic na účtu.Já stale píšu mail,sms,volam a žádná odezva.Mame toho už dost a tak se chci zepta jake jste podnikl kroky vy.Dočetla jsem se, že to mate soudně.
Ani se snad nebudu rozepisovat o jejich lhaní......
děkuji Kudová Katka
jurecka.stanislav@seznam.czDobrý den.
Mám zřejmě stejný problém.Objednávka oken 18.8.2009.Nekvalitní práce a stále nedodané parapety a žaluzie.
Můj tel.: 605 154 217
Náš právní zástupce je JuDr Josef Šperk z Hořic v podkr. Odkazujeme na něj všechny poškozené - již je jich mnoho.
Je s jednáním této firmy důkladně obeznámen a má přehled. Proto doporučuji se s ním spojit.
...NJN...DNES, je velká výhoda, že si člověk zadá firmu
do počítače a zjistí , skoro všechno.
http://www.registrzivnostenskehopodnika ... mancik.htm ..škoda,že jsme tak neučinili i my......Věřím, že na základě reakci v tomto
vláknu,mnoho lidiček prohlédlo.