Zdravím všechny scoootraře....Abych se představila, takže já jsem Nunatko,ale jinak se jmenuji Kateřina jsem z Hodonína, a je mi 25let, a pracuji jako účetní na SBD Hodoňan. Abych pravdu řekla ani nevím, jak vznikla má přezdívka..říkal mi tak Mariosek Nunu...tak jsme přidali atko...a vzniklo Nunatko...
A ted Vám představím mou drahou polovičku. Marios je odvozenééé od jeho jména Marian, je mu 30let, a pracuji..rukama jako každý člověk.
, opravuje auto chladiče. Je ze Suchova, je to kousek od Hodonína, ale taky kousek od Hradiště.
A jak jsme se dostali ke skútrů. Tak to bylo asi takhle: Jednou jsme byli na dovolené a řekli jsme si že by jsme chtěli taky nějakou motorku nebo nějakého skůtra. jenže ja jsem si začala akorad dělat řidičák, tak jsem si řekla že jsi udělám na něco většího néé jen na 50ccm. Tak jsem si udělala do 24kw. Ale koupila jsem si čínský stroj jen 50ccm, CPI POPCORN, ale to měl i Marios jen 50ccm. A tak jsem chtěla něco jiného tak jsem ho prodala a koupila jsem si YAMAHA AEROX 100 ccm. A Marios mezitím už měl jednoho skůtra a to byl Piaggio Typhoon 50ccm, pak ho prodal koupil jsi APRILII SR 50ccm, a před jeho narozeinami si chtěl udělat řidičák na něco většího. Podařilo se mu to a udělal jsi na všechny motorky a koupil jsi jeho vysněnou MAJESTYNKU 250 ccm.
A to by tak bylo všechno jak by jsme se chtěli představit, více se o sobě dozvíme jak se všichni poznáme...
))