Krásný den všem skútříkářům
Také vystoupím z řad anonymních a také se trošku představím.Jmenuji se Jarda(Jaroslav),ale všichni moji známí mi říkají Jára.Narodil jsem se v praze v dubnu 81...tudíš trochu tvrdohlavej,ale kdo mně zná,tak ví ,že se to semnou vydržet dá....Mezi mé největší koníčky patří REGGAE a SKA music a od toho se také odvíjí můj nick....Je to zkomolení slov Jára a Rastafari... Dalo by se říct že nevynéchám žádný koncert,nebo letní festival okolo těchto hudebních stylů.....i když je fakt že co mně postihla ta finanční recese
tak to nedobrovolně flákám
.... Samo sebou,že taky jako správný čech lemtám pívo,tvrdému alkoholi vůbec neholduju,ale o to více kouřím tu posvátnou bylinu...s cigárama jsem "zaplať Jah Rastafari" přestal už někdy před 8 lety a jsem za to moc rád...Další můj veliký koníček je zahradničení a pěstování kdejakých kytiček,pokojovek,trvalek, kaktůsy i dřevin.Taky mám hodně rád zvířátka a prostě přírodu jako takovou.Ježdění na kole byl taky dost velikej koníček,jenže veškerej čas pro kolo, teďka spolkne koníček novej a to je SCOOT
a na kolo se poslední dobou stále víc a víc práší
Sportů moc neprovozuju,ale to spíš bude tím že na to prostě není čas,jinak mně baví třeba nohejbal,volejbal,plavání, lyžování,bruslení,tenis,pinec a asi by toho bylo hodně co mně baví,ale prostě neni ten čas...No a v neposlední řadě by se jako koníčky daly nazvat lenošení a spánek...To mi taky baví moc moc.
Ješte bych mohl napsat,jak jsem se ke scootu dostal.....vlastně jako slepej k houslím
Když přišla ta výše psaná recese,tak mně vyhodili z práce,jako prej,že už mně nepotřebujou
a já musel přemejšlet co budu dělat dál a napadlo mi že bych to zkusil jako kurýr na mopedu...no a jak jsem sháněl toho mopeda(konkrétně Manet Korádo) tak jsem na netu našel korádo skútra...řekl jsem si že si radši deset litrů přidám a budu mít pěknýho a hlavně novýho skútra...(no to jsem ještě nevěděl že je to číňan a co mě čeká)... Kurýra jsem přestal dělat skoro hned,ale do ježdení na skútru jsem se prostě zamiloval...... No a to je asi tak vše co mně napadá,že bych na sebe prásknul,tak to zkončím a jen dodám že vás všechny taky rád uvidím a třeba taky trochu víc poznám na nejakem srazu či vyjíždce.... Mějte se jak nejlépe umíte a někdy třeba Ahój
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.