Poznejme se - nepovinné

Diskuze o čemkoli.

Re: Poznejme se - nepovinné :-)

Příspěvekod DC 1234 » 29 bře 2009, 20:16

Polda píše:
DC 1234 píše:
Polda píše:DC 1234 Apolo tak tě tady taky vítám a doufám, že už do toho brzo šlápneš a někam vyrazíme. :D

Dnes jsem do toho trochu šlápnul, no nebylo to špatný :P .

Jen blbni, aby si pak půl roku jen nečistil. :lol:

Jen blbni :P
"Jsem to já jak za mlada, i když jinak teď vypadám ........"
DC 1234

10+

Reputace: 0
Skútr / moto: Yamaha XVS 1100

Příspěvekod luky-luke » 29 bře 2009, 21:47

Tomulátor píše:luky-luke, koukám, od kaď jsi, píšeš Louny, Most, Chomutov, já jen že jsem ze Žatce a koukám, že ty taky :lol:

jasně že jsem ze žatce já myslel někam vyjet po okolí .do liberce,brna, nejedu není tolik času(rodina) můžem se někde sejít nebo přijeď ukázat svýho mazlíka jsem v autodílně nad domovem důchodců třeba se i známe ta naše díra není zas tak velká
luky-luke

50+

Skútr / moto: PEUGEOT ELYSEO 150

Příspěvekod Tomulátor » 29 bře 2009, 22:28

Určitě jsem tě na modrý Keewayce potkal, můžeme někam do okolí vyrazit, ale teď teda momentálně mamorodím. ještě před rokem jsem se do dubna proháněl po Žatci na modrostříbrném Peugetu Speedfight ale jednoho ve stejných barvách má i Dantejk. Teď mám rok Suzuki Burgnan silvercolor. Ok dám pak někdy vědět a vyrazíme, akorát mi vrtá hlavou, kde je nad domovem důchodců autodílna?
SUZUKI Burgman 200 K8
Tydlifón: 604 401 940
Suzuki Burgman prodán, nahrazeno Honda CB500F 2016
Skútr Klubu Ústeckého Kraje www.skuk.cz
Tomulátor

1000+

Reputace: 1
Skútr / moto: Honda CB500F 2016

Příspěvekod luky-luke » 30 bře 2009, 22:52

jsou to bývalé sběrné suroviny když jedeš z města přes kruhák směr baterka tak big zelený zatahovací vrata v levo a hromada aut.určitě není problém jet skusím sehnat mam kámoše má taky B ale 400 dalšího ten má hyosunga 50
luky-luke

50+

Skútr / moto: PEUGEOT ELYSEO 150

Příspěvekod Tomulátor » 30 bře 2009, 23:05

Tak teď už jsem v obraze, já myslel, že je tam pořád sběrna
SUZUKI Burgman 200 K8
Tydlifón: 604 401 940
Suzuki Burgman prodán, nahrazeno Honda CB500F 2016
Skútr Klubu Ústeckého Kraje www.skuk.cz
Tomulátor

1000+

Skútr / moto: Honda CB500F 2016

Příspěvekod Puli » 09 dub 2009, 15:50

Zdravim všechny,Tááák,jsem tu novej,Jsem kousek od Chrudimi, 15 km od Pardubic,vlastním úplně nový stroj Honda PS 125, barva černá sport,.
Puli

0+

Skútr / moto: Honda PS 125

Příspěvekod Eleanor » 09 kvě 2009, 00:20

Puli vítej mezi námi.
telefon : 608 180 498 icq : 469 832 135
Eleanor

1000+

Skútr / moto: V prenatálním stádiu...JURÁŠEK!!!!!

Příspěvekod janowo » 12 kvě 2009, 10:55

Ahoj všichni,jmenuji se Jan bydlím kousek od Havl.Brodu,jezdil jsem postupně pincka,simsona,yuki 125 a nyní yamahu x-max 250.Kilometru mám nalítáno už hodně,cca 100000 km,roku už taky hodně 56,ženatý,dvě dospělé děti,jinak ježdění mě moc,moc baví.
janowo

250+

Skútr / moto: Yuki 125 spree,Yamaha x-max 250
Tuning / úpravy: trochu karbon.folie po pádu

Příspěvekod kraken.99 » 12 kvě 2009, 14:30

tak tě tady vítáme další mladík mezi náma :wink:
tel.777 55 22 12 email:kraken.99@seznam.cz skype:kraken.99
kraken.99

2500+

Skútr / moto: Suzuki Burgman 650exe 08

Příspěvekod Myschan » 12 kvě 2009, 17:40

Je tu parta fajn lidí, takže vítejte :D
Lepší pozdě, nežli vůbec.
Myschan

1000+

Reputace: 14
Skútr / moto: Sh 150 (2022)

Příspěvekod semztohoblazen » 12 kvě 2009, 18:30

Ahoj, tak se také hlásím mezi vás. Už pár měsíců tu po fóru sbírám zkušenosti a hltám rady znalých, ale na tohle vlákno jsem narazil až teď.

Takže něco o mě. Jmenuju se Martin, je mi 36 let, jsem svobodný a bezdětný, bydlím v Praze a pracuju jako kameraman. Ke skůtrům mě dotáhl minulý rok kolega z práce, který si koupil B400 zrovna ve chvíli kdy já si dělal papíry na velkou motorku. Moje rozhodnutí pořídit si nějaké cestovní enduro vzalo po projetí se na Burgmanovi za své. Takže to skončilo tím, že jsem si druhý den po tom co mě soudruzi z magistrátu doplnily do řidičáku skupinu A, jel koupit Burgmana. Sice jsem finančně nedosáhl na vyšněnou B400, ale protože jsem chtěl Burgmana, tak mi dnes v garáži stojí menší Burgoš UH 200. Po počátečním oťukávání a seznamování, které skončilo dvouma titanovejma šroubama v rameni a pár škrábancema na laku dvoukolovýho mazlíka :D , jsem tomu totálně propadl.

A tak mě tu máte a doufám, že se nebudete zlobit za mé začátečnické dotazy.
tel. 602350737
semztohoblazen

100+

Skútr / moto: Burgman 200 K8

Příspěvekod Maikl » 19 kvě 2009, 12:19

Tak se přidávám i já, omlouvám se že tak pozdě ale v prac. době není tolik času nazbyt a na toto téma jsem narazil až teď :oops:

Mé civilní jméno je Michal jsem ženatý a můj baťůžek se jmenuje Lenka jinak se ji říká Leňule a k nám patří ještě Julinka která semnou jezdí na scootu od necelých 2 let a mooooc si to dodnes pochvaluje viz avatar.Přestěhovali jsme se kousiček za hranici Brna do menší vesničky s názvem Bílovice nad Svitavou kde bydlíme nečekaně dodnes :mrgreen:

Na motorkách jezdím od 13 let ofic samo sebou od 15, tak jako většina jsem začínal na pinckovi pak přešel na Simsona enduro z něho na Simsona scoota ktereho jsem si zamiloval a trpěl od kamošů posměchem ale mě to nevadilo :P dále Honda 80 Enduro už ani si nepamatuji jaké měla označení vím že žrala benzin super a to že žrala berte do slova :D :mrgreen: další stroj byla Cagiva super sity 125 cestovní enduro další Jawa 350/639 tím jsem bohužel šlápl trošku vedle ale zůstala mi po ní krásná dírka na koleni tak aspoň jedna celoživotní spomínka, pak přišla opět Honda, CBR 600 ta mi po čase začala být málo tak jsem přešel na CBR 900 RR a tímto skončilo mé blbnutí v mládí protože pak jsem poznal Lenku, mou manželku a přišli jiné starosti a povinosti a motorky šli z domu i když ne proto že by manželka s motorkami měla nějaký problém, ale prostě a jednoduše penízky byli potřeba jinde... :D

Tak a teď přijde zrejmě největší překvapení když zde napíši že teď jezdím na Aprilii SR 50 Factory kdy jsem se vrátil po devíti letech opět na jednu stopu v domění že by třeba mohla jezdit sama i manželka když nevlastní ř.p. na nic jiného ovšem to jsem se přepočítal sedla na něj dvakrát, ztoho jednou se na ní skulila při dávání na stojan a bylo po samostatném ježdění :D :D :D

Fuj to jsem se rozepsal, tak a víc toho na sebe nenapráskám... ono toho už ani moc nezbývá :D :mrgreen: :D :mrgreen: :D :mrgreen:
Maikl

50+

Skútr / moto: Aprilia SR50 Factory
Tuning / úpravy: Seriovka,bez restrikce

Příspěvekod Gek » 19 kvě 2009, 13:52

Protože se už nějaký čas zde vyskytuji, z několika z Vás jsem se už potkal, musím se Vám taky představit. Jsem ale od přírody plachý a nesmělý.
Říkají mi Gek ( ne podle Čuka, ale podle Slovenského fotbalisty Kolomana Géka. Je to s podivem, ale kdysi jsem hrál fotbal ). Tohle si pamatuji, což je kupodivu k datu narození podivné, protože spoustu věcí zapomínám. Vlastním jménem jsem Zdeněk.
Když Lenin střílel z Aurory na Zimní palác, bylo to přesně na moje narozeniny. Jen jsem to prošvihl o 43 let.
Ve 40 jsem si chtěl koupit chopera. Oslovila mě svoboda, volání dálek a vítr ve vlasech. Koupil jsem si helmu a šel si udělat řidičák. Bravurně jsem zvládal testy a o to víc byl učitel překvapený, když mě musel od zkoušek vyhodit. Jen mě ujistil, že mě nechají ostatní vůdčí listy, kterých nemám málo. Opravky jsem ale udělal a šel kupovat chopera. Cestou na nákup jsem se stavil u známeho a on mi ukázal Suzuki DR-Big 800, se kterým projel kus Afriky. Nemá chrom a třásně. S úšklebkem jsem se posadil a škleb zmizel. Slezl jsem naprosto nadšem a už cítil písek v hubě a s těma vlasama už to nebylo taky tak horké. Bylo ale rozhodnuto. Prodal jsem choperáckou helmu a jel do Hodonína pro Suzuki DR-Big 800. Užasná motorka. Najezdil jsem s Bigouškem spoustu tisíc kiláků. Převzal jsem vedení stránek www. dr-big.cz a poznal spoustu kamarádů.
Ale po letech začal jsem pošilhávat po velkých skutrech. Jednou jsem se svěřil a kamarád říká " takl si ho kup, já koupím tvého Biga". A bylo zase vymalováno. Jel sem do Budějovic pro Kymkáče. Kamarádi Bigaři byli překvapeni. A ještě víc byli překvapeni, když jsem s nima jel na enduro vyjížďku. Ale už to neudělám. Půl hodiny po dojezdu jsem viděl rozmazaně. :roll:
Není to moc stručné ?? :D
Jo a bydlím v Moravanech.
Kymco Xciting 500i. a nejčastěji k vidění
" Festina Lente " " Lepší být v šest doma, než o půl šesté v márnici " :)
Gek

250+

Skútr / moto: URAL Retro 750 + sajda

Příspěvekod Eleanor » 19 kvě 2009, 15:24

Všechny Vás tu vítám mezi námi,i když už s některými se též znám osobně....určitě Vás tu skůtraři mile rádi vezmou mezi sebe a kdykoliv ochotně poradí!
telefon : 608 180 498 icq : 469 832 135
Eleanor

1000+

Skútr / moto: V prenatálním stádiu...JURÁŠEK!!!!!

Příspěvekod Vitas » 08 čer 2009, 23:03

Sakra, to me nerikejte, ze sem tady nejmladsi. Jmenuju se Vitek, bydlim kousek od Pardubic. (Jeste vetsi kousek (kousicek) od Moravan, kde bydli Gek), Ridicak Am mam asi 3 tejdny, je mi 15 let, na skutru mam najezdino priblizne tolik co na Yukine 125 sport v autoskole :lol: . No najezdil sem na skutru asi 250-300 km, ale hafo me to bavi. :wink: Uz driv jsem jezdil s traktorem atd, ale moto je neco jinyho. Rad bych se mrknul na skutr snuru, ale jsem krapet zavislej na rodicich, potreboval bych se pripojit k naky skupine starsi 18 let, ktery maj naplanovanou cestu po okrskach a jedou 70. :lol:
Vitas

250+

Skútr / moto: ItalJet Formula 50

PředchozíDalší

Zpět na Volná diskuze