Protože se už nějaký čas zde vyskytuji, z několika z Vás jsem se už potkal, musím se Vám taky představit. Jsem ale od přírody plachý a nesmělý.
Říkají mi Gek ( ne podle Čuka, ale podle Slovenského fotbalisty Kolomana Géka. Je to s podivem, ale kdysi jsem hrál fotbal ). Tohle si pamatuji, což je kupodivu k datu narození podivné, protože spoustu věcí zapomínám. Vlastním jménem jsem Zdeněk.
Když Lenin střílel z Aurory na Zimní palác, bylo to přesně na moje narozeniny. Jen jsem to prošvihl o 43 let.
Ve 40 jsem si chtěl koupit chopera. Oslovila mě svoboda, volání dálek a vítr ve vlasech. Koupil jsem si helmu a šel si udělat řidičák. Bravurně jsem zvládal testy a o to víc byl učitel překvapený, když mě musel od zkoušek vyhodit. Jen mě ujistil, že mě nechají ostatní vůdčí listy, kterých nemám málo. Opravky jsem ale udělal a šel kupovat chopera. Cestou na nákup jsem se stavil u známeho a on mi ukázal Suzuki DR-Big 800, se kterým projel kus Afriky. Nemá chrom a třásně. S úšklebkem jsem se posadil a škleb zmizel. Slezl jsem naprosto nadšem a už cítil písek v hubě a s těma vlasama už to nebylo taky tak horké. Bylo ale rozhodnuto. Prodal jsem choperáckou helmu a jel do Hodonína pro Suzuki DR-Big 800. Užasná motorka. Najezdil jsem s Bigouškem spoustu tisíc kiláků. Převzal jsem vedení stránek www. dr-big.cz a poznal spoustu kamarádů.
Ale po letech začal jsem pošilhávat po velkých skutrech. Jednou jsem se svěřil a kamarád říká " takl si ho kup, já koupím tvého Biga". A bylo zase vymalováno. Jel sem do Budějovic pro Kymkáče. Kamarádi Bigaři byli překvapeni. A ještě víc byli překvapeni, když jsem s nima jel na enduro vyjížďku. Ale už to neudělám. Půl hodiny po dojezdu jsem viděl rozmazaně.
Není to moc stručné ??
Jo a bydlím v Moravanech.