Tak taky přidám trochou do mlínka.
Jmenuji se Petr a bydlím kousek od Mladé Boleslavi (Czech Detroid) a je mi 35. Ženatý se závazky, dvě holky. Jedna je na škole a druhá končí devítku. Vážení přátelé, můžu vám říct, to co prožívám se dvěma puberťačkama, tomu se říká odvaz.
Ale k věci:
K motorkám mě to táhlo už odmala, ale pochopení jsem u nikoho nikdy nenašel. Sám jsem si sehnal fichtla a na něm jsem strávil veškeré mé dospívání a všechno kapesné utracené za benzín. To jsem ještě bokem sosal z auta a taťka nadával, že má asi děravou nádrž u stodváci, ale bohužel jen než si mě vyčíhnul, jak vůbec nešetřím nádrž. To bylo facek jak za potlesku národního divadla.
Koupě S11 Stadiona a tajné závody Žbluňk a Modlibohov byla jen malá náplast, i když mi Staďák upaloval 80km/h, někdy i víc a dědkové v kloboucích zahazovali řidičáky, když je v 80 předjel týpek v kožený kukle na kole
, ale byly tam i lepčejší stroje. Moje umístění se pohybovalo uprostřed.
Koupě Piaggia X9 250 evo byla náhoda. Chtěl jsem nějaký enduro, ale náhodou jsem narazil na skútra a bylo rozhodnuto. Sice stále přemýšlím o koupi endura, ale až do budoucna. Doufám, že se s vámi dostanu na nějaký srazík a to brzo, bohužel Šlapky nestihnu.
Mějte se fajn a hodně ujetých KM bez nehod.
S pozdravem berki1