Poznejme se - nepovinné

Diskuze o čemkoli.

Re: Poznejme se - nepovinné :-)

Příspěvekod Plžík » 28 bře 2009, 22:01

luky-luke píše:ahoj lidi taky se představim.jmenuji se Dan ,ale stejně my všichni říkaj DÁDO.jsem skůtr junior věk 30 LET 1*manželka 1* dítě .nikdy jsem moto neměl a ani mě to neláká loni jsem koupil skůtr do práce keeway hurricane 50 do města dobrý ,ale na delší projíždky to není proto prodávám ,ted dávám dohromady elyseo 150 akorát koukám jel bych se projet ale všechny srazy jsou fakt daleko.něco kolem louny, most ,chomutov.přečetl jsem tady toho docela dost a i když jsem přešel z číny na značku nemám s nima problém.O skůtry se zajímám rok a doocela mě vzaly

čus mě to ježdění vzalo po skútršňůře 8)
Plžík

50+

Reputace: 0
Skútr / moto: Gilera Runner200VXR,Gilera Nexus 500

Příspěvekod Richijan » 28 bře 2009, 22:19

Paul píše:To je jen otázka času Plžíku - priority se mění: platí pro manželku i motorku. Pořádné moto jistě v budoucnu pořídíš a manželka bude ráda, že tě chvilku neuvidí :wink:

Hoho Paule: to jako ta Gilera 200 není pořádné moto????? :evil:
Raději o 1/2 hodiny déle, než o 20 let dříve.
Richijan je nick, křtěný jsem Richard Jan, kamarádi mi říkaj Richi, mailové adresy mám rischa@...., oslovení Ríšo nesnáším ;-[
Richijan

1000+

Bydliště: PRAHA 10 - Strašnice, GSM: 737 905 708, rischa@volny.cz
Skútr / moto: Yamasaki, Malaguti, 2x Runner, 2x T-max
Tuning / úpravy: Roadster Mazda MX-5 NBFL

Příspěvekod Plžík » 28 bře 2009, 22:29

Richijan píše:
Paul píše:To je jen otázka času Plžíku - priority se mění: platí pro manželku i motorku. Pořádné moto jistě v budoucnu pořídíš a manželka bude ráda, že tě chvilku neuvidí :wink:

Hoho Paule: to jako ta Gilera 200 není pořádné moto????? :evil:

skútr paráda ale s kámošema co jezdím mají Suzuki bandit a pořád na mě čekají
Plžík

50+

Příspěvekod Richijan » 28 bře 2009, 22:51

[quote="Plžík ..... skútr paráda ale s kámošema co jezdím mají Suzuki bandit a pořád na mě čekají[/quote]

Banditi jsou jiná kategorie. To není moto na pohodu, ale na předvádění, nebo na cesty. Runnery jsou city biky an vyblbnutí se. 8) Lehká a výkonná mašinka. 4takty navíc tichý a bez kouře. Navíc srdcovka. Podívej se kolik je po světě Runner klubů a co všechno s Runnerama dělaj.

Samozřejmě pro několikaset km výlety ve 2 to neni, ale ve městě na křižovatce to nandáš i bandikům. :mrgreen:
Richijan je nick, křtěný jsem Richard Jan, kamarádi mi říkaj Richi, mailové adresy mám rischa@...., oslovení Ríšo nesnáším ;-[
Richijan

1000+

Příspěvekod Gullwing » 28 bře 2009, 23:01

Richijan, to asi nee. Dvanáctistovce to fakt nedáš :lol: :lol:
Gullwing

1500+

Skútr / moto: Suzuki B400 K8

Příspěvekod Plžík » 28 bře 2009, 23:09

Richijan píše:[quote="Plžík ..... skútr paráda ale s kámošema co jezdím mají Suzuki bandit a pořád na mě čekají

Banditi jsou jiná kategorie. To není moto na pohodu, ale na předvádění, nebo na cesty. Runnery jsou city biky an vyblbnutí se. 8) Lehká a výkonná mašinka. 4takty navíc tichý a bez kouře. Navíc srdcovka. Podívej se kolik je po světě Runner klubů a co všechno s Runnerama dělaj.

Samozřejmě pro několikaset km výlety ve 2 to neni, ale ve městě na křižovatce to nandáš i bandikům. :mrgreen:[/quote]

pravda už se mi stalo,že jsem byl dřív za křižovatkou než 600 ale skútr je na pohodovou jízdu
Plžík

50+

Příspěvekod DC 1234 » 29 bře 2009, 15:09

DC 1234 (Apolo).

Ahoj děcka, holky, kluci, dámy a pánové, doroste, mladí i staří.
Když už jsem se zaregistroval na toto forum a jelikož se s Vami chystám sem-tam na nějakou vyjížďku, tak sem o sobě hodím pár slov. Letos mi bude 40 a po skoro 20-ti letech jsem zase usedl na motku. Už mě "sr...." Polda, jak kolem mě kroužil na šest-pade (nejen on) a tak nějak ve mě probudil toho kluka, co měl ruce od šmíru, smrděl benzínem a chodil kdysi vracet flašky od mlíka, aby měl na benzín. Ty flašky "vod mlíka" byl kdysi jeden z mála zdrojů financí, kdyby tehdá nebyly, kdo ví, jestli bych někdy k motorkám přičuchnul.
První můj stroj byla ČZ 150 pérák, který jsem dostal ve 13-ti letech. Díky tomu, že táta byl od mládí na motorky, tak jsem měl možnost už jezdit co by capart (před ním na nádrži) a v pátnácti už jsem sedlal jeho JAWU 250, na kterou byl tak hrdej. S vojnou přišel i řidičák na auta a po vojně už jsem najezdil tak cca rok. Pak už jen auta. No a teď jsem se teleportoval do těch dětských let a od ledna sedával s Poldou a Pepounicí v garáži, kde jsme plánovali tu letošní sezónu, no spíš jsme si tak plácali, aby nám ta zima rychleji utekla. Zima končí, já koupil stroj svých snů a tak doufám, že nám společně vyjde nějaký ten čas a nějaký ten km urazíme společně.

Budu se těšit

Jarda, alias DC 1234 (Apolo)
Naposledy upravil KYBLOS dne 25 bře 2013, 13:20, celkově upraveno 1
Důvod: Úprava neslušných výrazů
"Jsem to já jak za mlada, i když jinak teď vypadám ........"
DC 1234

10+

Skútr / moto: Yamaha XVS 1100

Příspěvekod Eleanor » 29 bře 2009, 15:30

Ahojky Apolo,vítám Tě mezi námi a jsem velmi ráda,že jsi se vrátil do svých dětských let v rámci své lásky k motocyklům.
Páč kdyby jsi se pochc...val,tak by se Ti jezdilo blbě a kdyby jsi si vydělával na benzín vracením lahví od mlíka,tak bych byla jen nas...aná,kde to JÁ dělám chybu,že ne a ne nic osedlat,když to jde tak jednoduše!
Obrázek
telefon : 608 180 498 icq : 469 832 135
Eleanor

1000+

Skútr / moto: V prenatálním stádiu...JURÁŠEK!!!!!

Příspěvekod berki1 » 29 bře 2009, 18:52

Tak taky přidám trochou do mlínka.
Jmenuji se Petr a bydlím kousek od Mladé Boleslavi (Czech Detroid) a je mi 35. Ženatý se závazky, dvě holky. Jedna je na škole a druhá končí devítku. Vážení přátelé, můžu vám říct, to co prožívám se dvěma puberťačkama, tomu se říká odvaz. :roll:

Ale k věci:
K motorkám mě to táhlo už odmala, ale pochopení jsem u nikoho nikdy nenašel. Sám jsem si sehnal fichtla a na něm jsem strávil veškeré mé dospívání a všechno kapesné utracené za benzín. To jsem ještě bokem sosal z auta a taťka nadával, že má asi děravou nádrž u stodváci, ale bohužel jen než si mě vyčíhnul, jak vůbec nešetřím nádrž. To bylo facek jak za potlesku národního divadla. :oops:
Koupě S11 Stadiona a tajné závody Žbluňk a Modlibohov byla jen malá náplast, i když mi Staďák upaloval 80km/h, někdy i víc a dědkové v kloboucích zahazovali řidičáky, když je v 80 předjel týpek v kožený kukle na kole :twisted: , ale byly tam i lepčejší stroje. Moje umístění se pohybovalo uprostřed.
Koupě Piaggia X9 250 evo byla náhoda. Chtěl jsem nějaký enduro, ale náhodou jsem narazil na skútra a bylo rozhodnuto. Sice stále přemýšlím o koupi endura, ale až do budoucna. Doufám, že se s vámi dostanu na nějaký srazík a to brzo, bohužel Šlapky nestihnu.
Mějte se fajn a hodně ujetých KM bez nehod.

S pozdravem berki1
Piaggio X9 250 EVO r.v 2005 25000km
berki1

25+

Skútr / moto: Piaggio X9 250 EVO r.v 2005

Příspěvekod Eleanor » 29 bře 2009, 19:27

A nějakej svobodnej bez závazků stále nikde..... :| :| :|
telefon : 608 180 498 icq : 469 832 135
Eleanor

1000+

Skútr / moto: V prenatálním stádiu...JURÁŠEK!!!!!

Příspěvekod MikyMiky » 29 bře 2009, 19:35

DC 1234, tož vítej mezi námi. On vás stejně určitě zblbnul Polda (tebe a Pepounici) protože se mu nechtělo jezdit samotnýmu z toho severu sem. Tak si vás posychroval rovnou dva :lol: :lol:
Tak ať ti to jezdí.
MikyMiky

500+

Příspěvekod Richijan » 29 bře 2009, 19:40

Gullwing píše:Richijan, to asi nee. Dvanáctistovce to fakt nedáš :lol: :lol:

Ciao. Když píšu, že Banditi na 200 Runnera na křižovatce nemaj, nemyslím jen odpich, i když do městské maximálky, tj. do cca 70 to není až taková převaha, ale hlavně tu obratnost, díky které se na pohled malý skútřík může dostat až do první řady. To je samozřejmě dáno v 1. řadě psychikou řidičů plechovek - malý skůtry jakž takž tolerujou, protože jsou pod jejich úroveň, ale velké motorky berou často jako soupeře, takže je přinejmenším nepouští. A ještě, na skůtru se dá prostě v pohodě sedět a kochat okolím, kdežto na Banditu se "musí" číhat a vyrazit a všem to ukázat.
Zkrátka skútr je - alespoň pro mě - styl posunování se Prahou. Když potřebuju rezervu na rychlé rozjetí mám taky a vím to, takže si nepotřebuju nic dokazovat
Howg
Richijan

1000+

Příspěvekod Polda » 29 bře 2009, 19:46

DC 1234 Apolo tak tě tady taky vítám a doufám, že už do toho brzo šlápneš a někam vyrazíme. :D
Honda GoldWing 1500 SE "neznám nejde, zázraky do tří dnů, nemožné ihned" http://honda-goldwing.com/index.php http://sb650.rajce.idnes.cz/
Polda

750+

Reputace: 1
Skútr / moto: Honda GoldWing 1500 SE tel: 724443356

Příspěvekod DC 1234 » 29 bře 2009, 19:52

Polda píše:DC 1234 Apolo tak tě tady taky vítám a doufám, že už do toho brzo šlápneš a někam vyrazíme. :D

Dnes jsem do toho trochu šlápnul, no nebylo to špatný :P .
"Jsem to já jak za mlada, i když jinak teď vypadám ........"
DC 1234

10+

Skútr / moto: Yamaha XVS 1100

Příspěvekod Polda » 29 bře 2009, 19:55

DC 1234 píše:
Polda píše:DC 1234 Apolo tak tě tady taky vítám a doufám, že už do toho brzo šlápneš a někam vyrazíme. :D

Dnes jsem do toho trochu šlápnul, no nebylo to špatný :P .

Jen blbni, aby si pak půl roku jen nečistil. :lol:
Honda GoldWing 1500 SE "neznám nejde, zázraky do tří dnů, nemožné ihned" http://honda-goldwing.com/index.php http://sb650.rajce.idnes.cz/
Polda

750+

Reputace: 1
Skútr / moto: Honda GoldWing 1500 SE tel: 724443356

PředchozíDalší

Zpět na Volná diskuze