Poznejme se - nepovinné

Diskuze o čemkoli.

Re: Poznejme se - nepovinné :-)

Příspěvekod pajoslav » 01 bře 2009, 18:23

Ahoj sem tu nový a tak se také představím.Jmenuji se Pavel,je mi 31 let a pocházím od Pardubic.Pájoslav je dřívější přezdívka z práce,kde mne tak nazývali ženský.Jinak jsem byl také díky svému příjmení znám jako roh,paroh a nebo tvaroch :lol: Kamarádi mně říkají Pája.ŘP mám velmi krátce,takže sem totální nováček.Co se týče zájmů rád rybařím,luštím křížovky,hokej,kino,hudba a rád jezdím na kole.
pajoslav

5+

Reputace: 0
Skútr / moto: piaggio nrg 50 mc3

Příspěvekod Richijan » 01 bře 2009, 21:03

Ciao vespolek. Abych se nemusel stydět, že jsem se mezi vás vetřel jen ze zištných důvodů (rady ale potřebuju!) :wink: a jsem jak tady taky někdo psal "tajemnej jak hrad v karpatech:, tak os sobě něco napíšu i já.
Richijan je zkratka mých jmen jsem křtěný Richard Jan. Za týden mi bude 55. Jsem stále poprvé ženatý. Mám 2 dcery (26 a 24) a žádná vnoučata.
S motorkama jsem začal během studií na gymplu koupí Stadiona, kterého mám (i když jsem na něm už 20 let neseděl) dodnes. Pak jako všichni tehdy - Jawa Mustang. Když jsem si dělal řidičák na auto, rovnou jsem přidal velký motorky. Jako Leteňák (pro nepražáky: to je ta část Prahy, kde je Letenská pláň) jsem do školy, na tenis a na výlety jezdil radši kole. Většinu víkendů jsem napřed trávil s rodiči na chalupě, nebo s kamarádama na čundrech. Po promoci jsem zůstal na škole učit a po dalších 4 letech si vzal svoji studentku. Spolu jsme si pořídili jako 1 auto starého Wartburga - sice plechovka, ale dvoutakt s velkým kufrem. Na nic jinýho jsme jako 2 kantoři neměli. Aut jsem od té doby vystřídal řadu. Vlastních i pár služebních.
Se skútrem jsem začal v roce 2006 stejně jako řada z Vás, tj. jako s alternativou MHD koupí 50-ky Yamasaki. 50-ku jsem kupoval aby ji mohly využívat i dcery a tajně doufal, že časem i manželka. Po roce, když jsem na ní jezdil jediný jsem ji prodal a koupil Malaguti F12 Phantoma 100. Ten je zlatý. Pak jsem se ale svezl na Runneru a ten mi nějak líp sedl a chyt mě za srdce. I ve srovnání s Phantomem je sportovec. Malý a lehký, ale výkonný. Když začal skúta shánět kamarád, kterému se můj Phantom moc líbil, dohodl jsem se s ním loni na podzim, že si seženu Runnera a Phantoma mu nechám. Jak to kamarádem dopadlo je v mém inzerátu na prodej Phantoma. Takže teď dávám dohromady Runnera, kterého jsem loni špatně koupil (viz můj dotaz "Málo místa na karbes") a Phantoma potřebuju prodat. Když vše dobře dopadne a dorazí mi objednaný přední brzdový kotouč a stihnu dodělat pár dalších věcí, snad bych mohl na narozky vyjet.
Z rodiny jsem ale jedinej, kdo jezdil a jezdí na 2 kolech. Nemám ani tramvajenku. Skútr je pro mě svoboda. Těším se na společné vyjíždky. Zatím mám zmapované okolí Prahy spíš na biku, tak doufám, že mě ukážete pěkný silniční trasy. Zatím jediný, koho znám osobně je Gullwing (koupil jsem od něho kufr), ale věřím, že to postupně změním :lol: .
:idea: Abych nezapoměl, ještě koníčky: fotografování, výpočetní technika (mám kliku, že v ní, ač původem strojař, už skoro 20 let pracuju), zahrada, cestování.
Fota příště.
Naposledy upravil Richijan dne 13 čer 2009, 07:38, celkově upraveno 1
Raději o 1/2 hodiny déle, než o 20 let dříve.
Richijan je nick, křtěný jsem Richard Jan, kamarádi mi říkaj Richi, mailové adresy mám rischa@...., oslovení Ríšo nesnáším ;-[
Richijan

1000+

Bydliště: PRAHA 10 - Strašnice, GSM: 737 905 708, rischa@volny.cz
Skútr / moto: Yamasaki, Malaguti, 2x Runner, 2x T-max
Tuning / úpravy: Roadster Mazda MX-5 NBFL

Příspěvekod tom.boy » 01 bře 2009, 21:09

Dcery budes brat na vylety taky ? :twisted: :twisted: :twisted:
ObrázekGoogle ° www.tomas.in ° Srazy na Strahově jsou tady ° Srazy ve Středoklukách jsou tady °
tom.boy

1500+

Skútr / moto: YAMASAKI Extra Super Grand DeLuxe Sport 50

Příspěvekod jel.en » 01 bře 2009, 21:12

tom.boy píše:Dcery budes brat na vylety taky ? :twisted: :twisted: :twisted:

DOBRÁ OTÁZKA :wink: ALE ASI SI ŠPATNĚ ČET.NEJEZDĚJ NA DVOU KOLECH.LEDA BY JE TO NĚKDO NAUČIL :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jsem despota a ignorant...
Jo a taky mi lidi dost často říkají že jsem.... Ehm... Něco co je dolejc pod pupíkem :-D :-p
jel.en

1500+

Reputace: 19

Příspěvekod Jouda » 01 bře 2009, 21:13

tom.boy píše:Dcery budes brat na vylety taky ? :twisted: :twisted: :twisted:

Styd se... navic cetl si, ze foto bude az priste :mrgreen:
Jouda

100+

Skútr / moto: Aprilia SRV850 ex GP800
Tuning / úpravy: Rychly pruhy na zakryti skrabancu :))

Příspěvekod Fispe » 01 bře 2009, 21:14

Tom.boy to myslel dobře, když si Richijan posteskl že nemá vnoučata... :lol:
602 242 282
Fispe

500+

Reputace: 10
Skútr / moto: Kymco Super 8/125 a pak ještě taková Černá Mrcha

Příspěvekod Polda » 01 bře 2009, 21:24

Richijan, tak tě tady taky vítám a dej si pozor naty koloušky, jinak budeš mít vnoučat plný barák!!! :lol:
Honda GoldWing 1500 SE "neznám nejde, zázraky do tří dnů, nemožné ihned" http://honda-goldwing.com/index.php http://sb650.rajce.idnes.cz/
Polda

750+

Reputace: 1
Skútr / moto: Honda GoldWing 1500 SE tel: 724443356

Příspěvekod tom.boy » 01 bře 2009, 21:30

24 a 26, to uz nejsou kolousci, ale plnohodnotny srnky. Kdyztak mam vzadu jedno misto. (myslim na skutru, ne v aute) :lol:
ObrázekGoogle ° www.tomas.in ° Srazy na Strahově jsou tady ° Srazy ve Středoklukách jsou tady °
tom.boy

1500+

Skútr / moto: YAMASAKI Extra Super Grand DeLuxe Sport 50

Příspěvekod jel.en » 01 bře 2009, 21:32

Polda píše:Richijan, tak tě tady taky vítám a dej si pozor naty koloušky, jinak budeš mít vnoučat plný barák!!! :lol:
:evil:

JÁ TI DÁM KOLOUŠKY!!!!! :evil:
Jsem despota a ignorant...
Jo a taky mi lidi dost často říkají že jsem.... Ehm... Něco co je dolejc pod pupíkem :-D :-p
jel.en

1500+

Reputace: 19

Příspěvekod Polda » 01 bře 2009, 21:36

tom.boy píše:24 a 26, to uz nejsou kolousci, ale plnohodnotny srnky. Kdyztak mam vzadu jedno misto. (myslim na skutru, ne v aute) :lol:

Já myslel vás a ne ty jeho kobylky. :D :D :D
Honda GoldWing 1500 SE "neznám nejde, zázraky do tří dnů, nemožné ihned" http://honda-goldwing.com/index.php http://sb650.rajce.idnes.cz/
Polda

750+

Příspěvekod Pumpa » 01 bře 2009, 21:50

Tom.boy: ani me to neprekvapuje tvuj komentar :?
!!! modra krasavice !!!
Pumpa

500+

Reputace: 10
Skútr / moto: SV 650
Tuning / úpravy: ladak,klin,riditka,uprava znacky -))

Příspěvekod R1 Max » 02 bře 2009, 08:48

pajoslav píše:Ahoj sem tu nový a tak se také představím.Jmenuji se Pavel,je mi 31 let a pocházím od Pardubic.Pájoslav je dřívější přezdívka z práce,kde mne tak nazývali ženský.Jinak jsem byl také díky svému příjmení znám jako roh,paroh a nebo tvaroch :lol: Kamarádi mně říkají Pája.ŘP mám velmi krátce,takže sem totální nováček.Co se týče zájmů rád rybařím,luštím křížovky,hokej,kino,hudba a rád jezdím na kole.

Odkud přesně Pájo pocházíš? V Pardubkách dělám, ale jsem jinak ze Seče?
Když jezdit, tak srdcem; když řídit, tak s rozumem. Obojí naráz se nevylučuje.

číslíčko na Maxe: 732 549 204
R1 Max

1000+

Reputace: 12
Skútr / moto: Aprilia 150 Leonardo

Příspěvekod Ryan » 02 bře 2009, 11:59

Ahoj,

říkají mi Ryan... je mi 25, pracuju jako programátor. Miluju jídlo, svou přítelkyni a všechno, co se dá řídit - motorky, čtyřkolky, skútry, auta...

Se skútry jsem začínal v roce 2003 na padestáce Piaggo NRG... po roce "popojíždění" se zdálo, že to pro mě nemá valný smysl... vítr mě však zavál ke klukům do pražského Adventure-bikeru, NRG dostalo řádný doping a já našel nový smysl života :lol:

V roce 2004 jsem pod křídly AB založil první fórum o skútrech. Několik týdnů bylo na fóru jen několik členů, které bych spočítal na prstech jedné ruky. Během pár měsíců už komunita čítala několik stovek. Dne 1.10.2006 vyvrcholily několikatýdenní spory na fóru tím, že jsem poskytl databázi původního AB fóra, aby mohlo vzniknout fórum nové. Dne 2.10.2006 bylo spuštěno SKUTRFORUM.cz.

O fórum však bylo postaráno jen v řádech několika týdnů. Prvotní rebélie a nadšení opadlo stejně rychle, jako přišlo. Téměř dva roky jsem sledoval, jak se mé dítko zmítá pod hackerskými útoky a nikdo se o něj, i přes učiněné sliby, nestará. Je zázrakem, a bezesporu taky zásluhou vás všech, že i přes tyto podmínky fórum přežilo.

Protože jsem NRG prodal už v roce 2004 a motorku v roce 2005, jedna stopa mi chyběla čím dál víc. Psal se rok 2007 a s přítelkyní jsme si udělali koncem léta radost a koupili starší, otřískanou Aprilku SR50. Protože se do ní přítelkyně zamilovala víc než do mě :lol: , měl jsem takříkajíc "poprdeli". Svést jsem se mohl jen když náhodou byla Aprilka v garáži, což moc často nebylo :mrgreen: . Přítelkyně si byla v sedle čím dál jistější, a tak jsem o rok později holkám nadělil řádný doping od Malossi. Z pohodového SRka se stala řádná pila a z přítelkyně skútristka tělem i duší. A mě došlo, že už se nesvezu vůbec :lol: Inu nadělil jsem si vysněnou Suzuki SV1000s, abych tento nepříznivý stav zvrátil. Skútry ale miluju dál, zejména nevinně vyhlížející dvoutaktní bestie :mrgreen: A sním o opětovné koupi NRG MC3, abych dokončil to, co jsem tenkrát nestihl...

Ke konci loňského roku jsem na skutrforum brousil čím dál častěji a ruku v ruce s tím si uvědomoval jeho, po technické stránce, katastrofální stav. Na přelomu loňského a letošního roku jsem se rozhodl oslovit člověka, kterému jsem databázi v roce 2006 předával. Ten souhlasil a předal mi ji zpět.

A tak jsem tu od 9.2.2009 opět každý den, tak jako před lety. A spolu se všemi buduju tohle fórum. Naše fórum.
Ryan

250+

Skútr / moto: Aprilia SR50 Racing
Tuning / úpravy: TopPerformance 70ccm, LeoVince ZX, Malossi MultiVar, Malossi 19mm carb.

Příspěvekod Polda » 02 bře 2009, 13:43

Tak tě tady vítám staronový kamaráde. Určitě tu bude dobře i nadále a ty až nás všechny poznáš, tak nebudeš chtít měnit. :) A doufám, že do Šlapanic dorazíš. Tak pevné nervy. :lol:
Polda

750+

Příspěvekod Kiwi » 02 bře 2009, 19:00

Ryan, to už zní lépe :wink: aspoň víme, kdo s kým tančí :D :D :D
.....sovy nejsou, čím se zdají být.....

jsem momentálně ve skupině "untermensch" ......tzn bez scoota....
Kiwi

1500+

Skútr / moto: v prenatálním stadiu :-(

PředchozíDalší

Zpět na Volná diskuze