Necitim se na to Ti nejakou autoskolu doporucit, nasdilim tu alespon moje zkusenosti:
Ja jsem na moto delal u p. Holase, Lidická 77, i kdyz jsem mel urcite vyhrady dalo se.
Na nakladak jsem delal u Saskie - Petr Pokorný, ve meste na Cyrilské (z tech co jsem zkusil nejlepsi, i kdyz zkousky nebyly v cene, bacha na to).
Na prives jsem delal u Alfy - Tabor 30A, ale to byla jen jedna jizda takze nevim.
Na osobak jsem delal v IOV- meli jsme hromadnou slevu od stredni skoly, no a podle toho to taky vypadalo. Nicmene vetsina z nas se naucila ridit a zkousky zmakla.
Moje mati i predchozi holka jezdily u autoskoly Antonin Pospisil, kde seriozni pristup je na prvnim miste. Dela ale jen Bcko. Bonbonek: Dava provizi za zprostredkovani studenta, takze kdyz tam nekdo pujdete, nechte se dohodit, šabneme se ;-)
Moje aktualni pritulkyne prave jezdi u K3, je moc spokojena, jeji otec je ovsem kamarad majitele takze bych to bral trocha s rezervou :o)
Seznam (nekompletni) je na:
Kam v Brne do autoskoly>roman.mara: rekl bych ze na venkove jsou autoskoly vzornejsi, pac tam kdyz budes svine, lidi si to reknou. Navic zakazniku tam neni nazbyt.
Ve meste je hafo studentu kteri nemaji moznost delat autoskolu doma po vikendech, a na tom brnensky autoskoly vydelavaj..
Jop jinak Navratil je opravdu vyhlasenej v Brne i okoli, staci se zeptat v kterekoliv jine autoskole, nebo i na magistrate, kde s nim maji vecne potize. Nechapu ze ma jeste licenci. Myslim ze to je diskutovane i nekde na foru na internetu.